Vintage esküvőhöz vintage esküvői öltöny | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Vintage esküvőhöz vintage esküvői öltöny

Évek óta egyre több ifjú pár dönt vintage stílusú esküvő rendezése mellett. A vőlegények nagy részének ez nem sokat mond, de ha arra gondolunk, hogy a szó francia eredetű, és alapból a jó minőségű borra használták, akkor talán többen felkapják a fejüket. És hogy mit jelent ez az esküvő tekintetében? A vintage stílus, melyet leginkább „békebeli stílus”-nak fordíthatunk, az 1920-as évek Amerikáját idézi. A tárgyak és a ruhák réginek tűnnek, az öltönyök kockások és világos színűek, főleg a pasztell színek dominálnak. Hódítanak a mellények, a csokornyakkendők, a kalapok, a konyak bőr cipők a hozzáillő bőr kapcsos hózentrógerrel.

Vintage esküvő 1920'

Fókuszáljunk a számunkra legfontosabbra, az esküvői öltönyre! Ha a menyasszony vintage esküvői ruhát választ, akkor a vőlegénynek egy hozzá stílusban illeszkedő esküvői öltönyt kell választani. Szóba sem jöhet szmoking, zsakett, vagy egy fekete esküvői öltöny.

Az esküvői öltöny színe világos, homokszínű, drapp, mogyoró barna, halvány szürke vagy esetleg kék. Amennyiben a vőlegény szívesen viseli a kockás esküvői öltönyt, vagy az apró mintásat, annál jobb és látványosabb a vintage hatás! Ha az esküvői öltöny kockás, akkor a kiegészítőket érdemes egyszínűben választani.Ha a vőlegény inkább sötétebb anyagú, klasszikusabb esküvői öltönyt szeretne, akkor a kiegészítők lehetnek vintage stílusban, vagy akár kockásban.Az esküvői öltöny kiegészítői a mellény, a nyakkendő és a díszzsebkendő. Ebben a korszakban a nyakkendő, csokornyakkendőt jelentett. Szintén nagyon divatos volt az esküvői öltönyhöz hózentrógert viselni. Nem csak a vőlegény esküvői öltönyét, de a vőlegényt kísérő férfiak öltözetét is feldobja egy kockás csokornyakkendő.

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!