Skip to content
Kezdőlap » Magazin » Egyre nagyobb Tommy Hilfiger kínálattal várjuk!

Egyre nagyobb Tommy Hilfiger kínálattal várjuk!

  Tommy Hilfiger a világ egyik leghíresebb ruházati márkája, melyet 1995-ben alapítottak. A márka a kezdeti póló és farmer gyártástól indulva mára az egyik legkedveltebb márkává vált a férfiak körében, és érte el napjaink hatalmas, mindenre kiterjedő kollekcióit. Nem túlzás azt állítani, hogy minden korosztály ismeri. A Tommy Hilfiger név garancia a minőségre, stílusra és a sokszínűségre. A fiatalabb, sportosabb öltözetet kedvelők és az üzleti életben komoly szerepet betöltő, érett férfiak egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelő, divatos ruhákat és kiegészítőket.

  Férfi Ruhaszalonban megtalálható a Tommy Hilfger „Tailored” névre hallgató, elegáns üzleti öltönyöket, ingeket, nyakkendőket és egyéb kiegészítőket kínáló kollekciója. Szeretnénk, ha minél többen megismernék a Tailored kollekciót, ami egyelőre Magyarországon csak nagyon kevés férfi ruházati üzletben érhető el. Igyekszünk minél szélesebb és változatosabb kínálattal képviselni a márka ezen vonalát is. Az üzleti öltönyök egytől-egyik divatos, fiatalos fazonúak, szalonunkban több színben is elérhetők.

  Fontos tudni, hogy ebben a Tommy Hilfiger kollekcióban elegánsabb, kiváló minőségű, külön a Tailored kollekcióba tervezett ingek találhatók. Aki számára fontos az üzleti, elegáns megjelenés, biztosan hallott már a márkáról, és legalább egy Tommy Hilfiger ing már lóg is a szekrénye fogasán. Stílusos, páratlan minőségű ingek széles tárháza várja Önt a Férfi Ruhaszalonban. A teljesség igénye nélkül, pár közkedvelt üzleti öltözetet mutatunk be:

  Amikor a Férfi Ruhaszalon két éve elkezdte a Tailored kollekció bevezetését, először csak óvatosan, kisebb darabszámú öltönyöket és ingeket kínáltunk, de nagyon sok vásárló jelezte, hogy további kiegészítőket és termékeket szeretne találni nálunk. Így hát bővítettük a kínálatot, hiszen mi sem könnyebb, mint egy üzletben, egy helyen megvásárolni a teljes öltözetet. Szakértő kolléganőnk segítségével gyorsan és hatékonyan lehet kiválasztani az összeillő darabokat. Jelenleg már nem csak öltönyöket és ingeket kínálunk, hanem a téli öltözetet kiegészítő kasmír és gyapjú pulóvereket, zipzáras és gombos kardigánokat is. Mind az elegáns, üzleti megjelenést, mind pedig a hétköznapi lazább stílust kedvelő férfiaknak kínálunk alternatívát!

  nyári Tommy Hilfiger kollekció kihagyhatatlan darabjai a közkedvelt chino nadrágok és a hozzá passzoló sport zakók. Kötetlenebb, laza, de mégis elegáns és stílusos megjelenést biztosít, ha egy világos chino nadrágot, világos inggel és sötétebb sportzakóval párosítunk.

  Egy elegánsan öltözött férfinek szüksége van az öltözetét kiegészítő táskákra, övekre és egyéb kisebb kiegészítőkre. Kínálatunkban minőségi Tommy Hilfiger laptop és bőr táskákat, bőr öveket és pénztárcákat is találhatnak.

  Jöjjön el a Férfi Ruhaszalonba és frissítse fel a ruhatárát pár Tommy Hilfiger darabbal!