Az idei őszi vőlegények divatja | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Az idei őszi vőlegények divatja

A Wilvorst német öltöny gyártó cég igazán tudja, hogy mi kell a vőlegényeknek, hiszen több, mint 100 éve készítenek esküvői öltönyöket és ceremónia öltönyöket. Az idei őszi/téli öltöny divatot a múltidézés jellemzi. Modern anyagok használatával készítenek klasszikus öltönyöket a múlt hangulatát idézve. Még mindig divatban marad a kék esküvői öltöny, ám ősszel a kéknek főleg a sötétebb árnyalataival illetve a sötétszürkével hódolhatnak a divatnak a vőlegények.

A Wilvorst az öltöny fazonok rendkívül széles skáláját vonultatja fel. Függetlenül attól, hogy ki házasodik és hol lesz az esküvő, mindenki megtalálhatja benne az alkalomhoz legjobban passzoló esküvői öltönyt és kiegészítőket. Újra nagy divatja van a ceremónia mellény szetteknek és visszatért a divatba a csokornyakkendő is, mely soha eddig nem látott változatos színekben érhető el.

A cég Tziacco esküvői öltöny kollekciója nem a klasszikus öltönyöket, hanem a különleges szabásvonalú és speciális anyagból készült öltönyöket kínálja a házasodni készülő urak számára. Ha a vőlegény olyan öltönyre vágyik, ami teljes bizonyossággal megkülönbözteti őt az esküvőn résztvevő férfi vendégektől, akkor kitűnő választás egy különleges, akár extravagáns Tziacco esküvői öltöny.

Ebben a kollekcióban is megtaláljuk a mellény- és nyakkendő kiegészítőket, melyek nagyon gyakran anyagukban és színükben egyeznek az öltönnyel. Nem kell sokat gondolkozni azon, hogy milyen ceremónia mellény vagy francia nyakkendő illik az esküvői öltönyhöz, hiszen az 5 részes öltöny modelleknél a zakó, nadrág, mellény, francia nyakkendő és a díszzsebkendő ugyan abból az anyagból és ugyan olyan színben készül.

Ha a vőlegény még így sem találná meg álmai esküvői öltönyét, akkor rá vár a Prestige öltöny kollekció, amely a legmagasabb minőségű anyagokkal, olasz stílusban készít öltönyöket megrendelésre, 8 hét alatt. Ha saját esküvői öltöny tervezésén gondolkozik, időben keresse fel a Férfi Ruhaszalont, és segítünk elképzelései megvalósításában.

Az Atelier Torino öltöny kollekció legújabb fejlesztése a Gála öltöny kollekció, mely főleg a fiatal vőlegényeknek kínál ceremónia öltönyöket, szmokingokat. A szmokingok tekintetében nem a klasszikus fekete sálgalléros zakóra kell gondolnunk, hanem a több színben elérhető, ma nagyon divatos kék- és galambszürke szmoking öltönyökre.

Tavaly óta ebben a kollekcióban elérhető mintás anyagokból készült szmoking is, illetve anyagában hozzáillő szmoking mellény, a klasszikus nyakkendővel vagy csokornyakkendővel.

Jelentkezzen be és találja meg álmai vőlegény ruháját a Férfi Ruhaszalonban!

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!