Skip to content
Kezdőlap » Magazin » 2021-es esküvői divat

2021-es esküvői divat

    Az esküvői öltönyök divatja nem sokat változott az elmúlt évben. A pandémia miatt sajnos nagyon sokan elhalasztották az esküvőjüket az idei évre. Emiatt az esküvői öltöny gyártó cégek sem készültek teljesen új és megváltozott kollekcióval a 2021-es évre, maradtak a tavalyi trendek.

    Wilvorst völegény öltöny kollekció

    Még mindig kék!

    A vőlegények legnagyobb része idén is közép vagy sötét kék öltönyt választana az esküvőjére.

    Az esküvői öltöny lehet klasszikus 2 gombos, vagy 1 gombos is mely jobban nyújtja az alakot. Divatosak a tűzött vagy paszpólos gallérok is. A vőlegény öltönyének szükséges kiegészítője az esküvői mellény szett. A mellény szettek szín és minta választéka nagyon változatos, viselhetőek francia nyakkendővel vagy a most divatos csokornyakkendővel is.

    Green Wedding esküvői öltöny kollekció

    Fontos Önnek a fenntarthatóság és a környezettudatosság? A Wilvorst cég Green Wedding kollekciójának gyártásánál mindenre figyelnek: rövidített szállítási útvonalak, EU-ban gyártás, fenntartható anyagok, AZO-mentes színezékek.

    Tiszta gyapjú és lenvászon anyagok, viszkóz bélések, diófából készült gombok, ettől válik egy Green Wedding esküvői öltöny nagyon komfortos viseletté.

    Tziacco vőlegény öltöny kollekció

    Minden nap öltönyben jár? Szeretne valami különlegesebbet az esküvőjére? A Wilvorst Tziacco kollekcióját Önnek találták ki. A tervező nem csak 1-1 öltönyt, hanem egy komplett szettet álmodott meg, mellénnyel és nyakkendővel. Egygombos vagy éppen nyitott, hosszított fazonú, állógalléros különleges esküvői öltönyök, színes, mintás mellényekkel és színben hozzápasszoló francia nyakkendővel.

    Atelier-Torino vintage esküvői öltöny

    A vintage stílus kedvelőinek tökéletes választás lehet egy vőlegény öltöny az Atelier-Torino kollekcióból. Jellemzően könnyű gyapjú és len anyagok melyeket a nyári melegben is kellemes viselni. Újra divatosak a kockás anyagok pasztell színekben. Kockás mellények, csokornyakkendők, hózentráger és Micisapka a tökéletes vintage vőlegény öltöny kiegészítői!

    Még nem választott esküvői öltönyt idei esküvőjére? Jöjjön el hozzánk és segítünk! Tanácsadás, ingyenes méret rendelés, ingyenes méretre igazítás és öltönyzsák!