Esküvői öltöny

Tekintse meg esküvői öltöny kollekciónkat, válasszon ki egy márkát és kattintson a képre!

Wilvorst

Vőlegény Ruha, Esküvői Öltöny

Elegancia nemes és kiváló anyagok ötvözetéből

Tziacco

Tziacco esküvői öltöny - vőlegény öltöny

Egyedi stílus, fiatalos design alapján

 

Felejthetetlenné tenné a pillanatot?

"A határozottság és a gyorsaság nem jelent feltétlenül rossz választást!"- gondolják a vőlegények. És milyen igazuk van! Tudjuk, a férfiak nem szeretnek órákon át esküvői öltöny fazonokat, különböző színű darabokat próbálni és kiegészítőket nézni. Nemzetközi márkáink közül Ön gyorsan és könnyen megtalálhatja a menyasszonyi ruhához is illő vőlegény ruhát!

A rendkívül minőségi anyagösszetételnek köszönhetően Ön a Nagy Napon sem kényszerül "uniformisba". Válassza ki a stílusához legjobban illő darabot esküvői öltöny kollekciónkból: márkáink között a klasszikus fazonoktól a modern darabokig mindent megtalál.

A konfekcióméretek mellett egyedi méretezésű esküvői öltönyöket, üzleti öltönyöket is tudunk rendelni az Ön igényeinek megfelelően. Válassza ki katalógusunkból az Önnek leginkább tetsző színt, mi megrendeljük Önnek álmai vőlegény ruháját vagy üzleti öltönyét, rövid szállítási határidővel.

Nem szeretné magát elkötelezni az esküvői viseletek terén? Esküvői öltöny kölcsönzés szolgáltatásunk keretein belül nem csak az ara, de a vőlegény ruhája is kölcsönözhető a Nagy Napra!

Tudjon meg többet az esküvői öltöny kölcsönzés szolgáltatásunkról, kattintson ide!