Esküvői öltöny

Tekintse meg esküvői öltöny kollekciónkat, válasszon ki egy márkát és kattintson a képre!

Wilvorst

Vőlegény Öltöny - Wilvorst Ceremónia Öltöny kollekció

Elegancia nemes és kiváló anyagok ötvözetéből

Tziacco

Tziacco Esküvői Öltöny Kollekció

Egyedi stílus, fiatalos, trendi design alapján

Atelier Torino Gala

Atelier Torino Gala esküvői öltöny kollekció

Újszerű design és anyaghasználat, divatos slim fazon

Prestige

Prestige Ceremónia Öltöny

Csak megrendelésre, 8 hetes szállítással

 


Válasszon esküvői öltönyéhez vőlegény mellényszettet is, kattintson a képre!

 

Mellényszett

Vőlegény Mellényszett esküvői öltönyhöz

A tökéletes ünnepélyes megjelenés záloga

 

Felejthetetlenné tenné a pillanatot?

Válassza ki szalonunk kínálatából a tökéletes ceremónia öltönyt! Wilvorst és Tziacco esküvői öltöny kollekciók, mellényszettek, cipők, ingek és egyéb férfi kiegészítők széles választékával várjuk! Nem leli a tökéletest? Rövid határidővel vállalunk Wilvorst és Tziacco öltöny készítést, az Önnek tetsző anyagból, az Önre szabott méretben! Prestige esküvői öltöny kollekciónk darabjai szintén megrendelhetők, egyedi méretben, elképzelésének megfelelően. Megrendelést követően 8 hét múlva már az Ön gardróbjában lóghat a kiválasztott, tökéletes, Prestige vőlegény öltöny, hogy viselhesse majd azt a nagy napon!

"A határozottság és gyorsaság nem jelent feltétlenül rossz választást!"- gondolják a vőlegények. És milyen igazuk van! Tudjuk, a férfiak nem szeretnek órákon át esküvői öltöny fazonokat, különböző színű darabokat próbálni, illetve kiegészítőket nézni. Nemzetközi márkáink közül Ön gyorsan és könnyen megtalálhatja menyasszonya ruhájához is illő vőlegény ruhát!

A rendkívül minőségi anyagösszetételnek köszönhetően Ön a Nagy Napon sem kényszerül "uniformisba". Válassza ki a stílusához legjobban illő darabot esküvői öltöny kollekciónkból: márkáink között a klasszikus fazonoktól a modern darabokig mindent megtalál.

A konfekcióméretek mellett egyedi méretezésű esküvői öltönyöket, üzleti öltönyöket is tudunk rendelni az Ön igényeinek megfelelően. Válassza ki katalógusunkból az Önnek leginkább tetsző színt, mi megrendeljük Önnek álmai vőlegény ruháját vagy üzleti öltönyét, rövid szállítási határidővel.

Eltér a váll-derék méret, ezért egyedi méretű öltönyre volna szüksége? Öltöny méretre készítése is lehetséges, azonban mindenképp számoljon az elkészülési idővel: 8 hét + 12 nap, vagy expressz 5 hét + 12 nap.

Jelentkezzen be hozzánk, csak Önre figyelünk!