Üzleti öltöny minden évszakra | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 | Pest +36 70 602 0255 | Buda Bejelentkezés English version

Üzleti öltöny minden évszakra

Nyakunkon a nyár, a hölgyek már elő is kapták könnyed ruháikat, szellős topánjaikat. Uraink, és Önök?

Előkerült már a szekrény mélyéről a vékonyabb üzleti öltöny? A Férfi Ruhaszalon ismét nem hagyja cserben az elegancia és kifinomult stílus kedvelőit. Az olaszosan-német kedvenc férfi öltöny márkánk, az Atelier Torino idén is kiváló tavaszi/nyári kollekcióval rukkolt elő. Izgalmas színek, innovatív textúrák jellemzik a mind alkalmi mind üzleti megjelenésre alkalmas férfi öltöny kreációkat.

Merjenek bátrabbak lenni, az egyhangú és komor üzleti öltönyök ideje már lejárt! Az olaszos stílusú Atelier Torinonak köszönhetően a világos, vidám színek az üzleti öltönyök kínálatából sem hiányoznak már, sokak örömére. Hisz kinek is lenne kedve sötét öltözékben kilépni a ragyogó napsütésbe? A klasszikusok klasszikusa, amely egy férfi ruhatárából sem hiányozhat, a klasszikus „blue suit”. Habár minden férfi ruhatár legjobban kihasználható darabja, nyárra érdemes világos alsórésszel megtörni a mélyebb tónusú eleganciát.

A visszafogottan elegáns, mégis vidámabb színű öltöny zakók pedig elmaradhatatlan kellékei a nyári üzleti viseletnek. Hódít ugyanis a világoskék (mellyel szinte lehetetlen mellé lőni), a bézs és világosszürke is. Atelier Torino pezsdítő színeket, 2-gombos stílust, foltzsebek és zsebfedős zsebek kifinomult kombinációit hozza el Önöknek slim és klasszikus üzleti öltöny fazonokban egyaránt. A magas minőségű olasz anyagokat és német precizitással készített szabást pedig már nem is kell hangsúlyoznunk.

Amennyiben kedvet érez a még teljesebb megújuláshoz érdemes kísérletezni néhány népszerű kiegészítővel, amelyek közül számtalan megtalálható a Férfi Ruhaszalon kínálatában is. A csokornyakkendőt szeretni és utálni is lehet, de egy biztos, viselni tudni kell! Akik úgy gondolják, hogy a csokornyakkendő idejétmúlt, vagy csak nagyon formális eseményeken indokolt viselet, azoknak el kell mondjuk, tévednek! Újra reneszánszát éli ez a sokak által mellőzött, igazán férfias kiegészítő, melyet a bátrabbak már sportosabb, vagy akár üzleti öltöny szettekhez is remekül párosítanak. Nyakkendő viselet során három összetevő a siker záloga: megfelelő színkombináció; hozzá illő textúra és végül: magabiztosság. A divat világa visszakövetelte magának a ’60-as évek óta visszavonult fejfedőt, a kalapot! Azonban divat ide, vagy oda…még a legkifinomultabb ízlésű urak számára is fontos szempont a praktikum. A nyári meleg ellen pedig aligha létezik kézenfekvőbb megoldás egy árnyékot nyújtó kalapnál. Egy stílusos napszemüveggel kombinálva pedig ne csodálkozzanak majd, ha a szokottnál nagyobb figyelem kíséri Önöket.

Férfi Ruhaszalon Pest
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
pest@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-16:00

Vasárnap: Zárva

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!