Üzleti öltöny minden évszakra | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Üzleti öltöny minden évszakra

Nyakunkon a nyár, a hölgyek már elő is kapták könnyed ruháikat, szellős topánjaikat. Uraink, és Önök?

Előkerült már a szekrény mélyéről a vékonyabb üzleti öltöny? A Férfi Ruhaszalon ismét nem hagyja cserben az elegancia és kifinomult stílus kedvelőit. Az olaszosan-német kedvenc férfi öltöny márkánk, az Atelier Torino idén is kiváló tavaszi/nyári kollekcióval rukkolt elő. Izgalmas színek, innovatív textúrák jellemzik a mind alkalmi mind üzleti megjelenésre alkalmas férfi öltöny kreációkat.

Merjenek bátrabbak lenni, az egyhangú és komor üzleti öltönyök ideje már lejárt! Az olaszos stílusú Atelier Torinonak köszönhetően a világos, vidám színek az üzleti öltönyök kínálatából sem hiányoznak már, sokak örömére. Hisz kinek is lenne kedve sötét öltözékben kilépni a ragyogó napsütésbe? A klasszikusok klasszikusa, amely egy férfi ruhatárából sem hiányozhat, a klasszikus „blue suit”. Habár minden férfi ruhatár legjobban kihasználható darabja, nyárra érdemes világos alsórésszel megtörni a mélyebb tónusú eleganciát.

A visszafogottan elegáns, mégis vidámabb színű öltöny zakók pedig elmaradhatatlan kellékei a nyári üzleti viseletnek. Hódít ugyanis a világoskék (mellyel szinte lehetetlen mellé lőni), a bézs és világosszürke is. Atelier Torino pezsdítő színeket, 2-gombos stílust, foltzsebek és zsebfedős zsebek kifinomult kombinációit hozza el Önöknek slim és klasszikus üzleti öltöny fazonokban egyaránt. A magas minőségű olasz anyagokat és német precizitással készített szabást pedig már nem is kell hangsúlyoznunk.

Amennyiben kedvet érez a még teljesebb megújuláshoz érdemes kísérletezni néhány népszerű kiegészítővel, amelyek közül számtalan megtalálható a Férfi Ruhaszalon kínálatában is. A csokornyakkendőt szeretni és utálni is lehet, de egy biztos, viselni tudni kell! Akik úgy gondolják, hogy a csokornyakkendő idejétmúlt, vagy csak nagyon formális eseményeken indokolt viselet, azoknak el kell mondjuk, tévednek! Újra reneszánszát éli ez a sokak által mellőzött, igazán férfias kiegészítő, melyet a bátrabbak már sportosabb, vagy akár üzleti öltöny szettekhez is remekül párosítanak. Nyakkendő viselet során három összetevő a siker záloga: megfelelő színkombináció; hozzá illő textúra és végül: magabiztosság. A divat világa visszakövetelte magának a ’60-as évek óta visszavonult fejfedőt, a kalapot! Azonban divat ide, vagy oda…még a legkifinomultabb ízlésű urak számára is fontos szempont a praktikum. A nyári meleg ellen pedig aligha létezik kézenfekvőbb megoldás egy árnyékot nyújtó kalapnál. Egy stílusos napszemüveggel kombinálva pedig ne csodálkozzanak majd, ha a szokottnál nagyobb figyelem kíséri Önöket.

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!