Skip to content
Kezdőlap » Magazin » Trendi Wilvorst esküvői öltöny 2017-ben is

Trendi Wilvorst esküvői öltöny 2017-ben is

  Bizony, már itt az ideje esküvői öltöny beszerzésre indulni azoknak az uraknak, akik idén nyáron esküdnek. Amiatt sem érdemes kétségbe esni, ha valaki szeretne szakítani a régi hagyományokkal, és nem szeretne díszes esküvői öltönyt.

  A Budapest belvárosában található Férfi Ruhaszalon azoknak a fiatal vásárlóknak is kínál alternatívát, akik frissek, üdék és színesek szeretnének lenni a saját esküvőjükön, és egy trendi vőlegény öltönyben oltárhoz vezetni a menyasszonyukat.

  Wilvorst esküvői öltöny kollekciójának minden darabja igazán jó és időtálló befektetés, hiszen ezeket a darabokat nem csak az esküvőn, de később is hordhatja. Alig vártuk, hogy megoszthassuk Önökkel a Wilvorst After Six legújabb kollekcióját, és inspirációt nyújtsunk a 2017-es tavaszi-nyári-őszi esküvői szezonhoz a vőlegény viselet terén.

  Bátran válasszon szürke öltönyt! Pár éve már tudjuk, hogy a szürkének 50 árnyalata van, és valóban így van, a Wilvorst esküvői öltöny szettjei már nem a régi, megszokott szürke színben készülnek. Választhat egészen világos, kicsit fényes anyagú, ellenállhatatlanul vagány öltönyt, vagy választhat belőle közepes tónusú szürke öltönyt. A szürke esküvői öltöny könnyen és jól párosítható sok mindennel.

  A zakó alá bátran mehet egy sötétkék, beige vagy szürke színű mellény, ami teljessé teszi az esküvői szettet. És mondanunk sem kell, hogy variálhatja Wilvorst öltönyét nyakkendővel vagy csokornyakkendővel is. Soha nem csináltunk belőle titkot, hogy odavagyunk a csokornyakkendőkért!

  Dobja fel szettjét színes kiegészítőkkel! Még hogy a férfiak nem variálhatják a kiegészítőket! Bár valóban nincs annyi lehetőségük, mint a menyasszonyoknak, azért az esküvői öltöny is felturbózható egy-egy jól megválasztott, a teljes szettel és az esküvő színével harmonizáló kiegészítővel.

  Nagyon elegáns és fiatalos például az a vőlegény mellény, ami a szertartást követően bátran hordható zakó nélkül. Önmagában is nagyon mutatós egy gombos, különleges szabású szürke mellény, amelyet bátran párosíthatunk fehér szmoking inggel és egy világosszürke, mintás csokornyakkendővel.

  szürke esküvői öltöny jól mutat bordó, kék, de akár zöld csokornyakkendővel! Szintén nagyon trendi manapság a hózentróger, ami alternatívát kínál a klasszikus öltöny mellény mellé. Maradva szürke Wilvorst vőlegény öltöny példájánál, egy divatos hózentróger jól mutat sötétkékben, színben hozzá passzoló csokornyakkendővel és természetesen szuperelegáns fehér öltöny inggel. A sötétkék helyett szintén választhatunk bordót, pirosat vagy zöldet.

  A Wilvorst esküvői öltöny kollekciójának minden darabja német precizitással, kiváló alapanyagokból készül. Az öltönyzakó ujjától a nadrág többnyire slim-fit szabású száráig igényesen tervezett. Ha pedig nem választ mintásat vagy nagyon extrát, akkor ezek az öltönyök később üzleti öltönyként is használhatóak.

  Jöjjön el pesti vagy budai szalonunkba, és segítünk Önnek megtalálni az Önre szabott esküvői öltönyt a hozzá tökéletesen illő kiegészítőkkel!