Szmoking kölcsönzés a Férfi Ruhaszalonban | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Szmoking kölcsönzés a Férfi Ruhaszalonban

Az erősebbik nem képviselői biztosan nincsenek úgy elkényeztetve öltözködésügyileg, mint mi, hölgyek. Főleg nem Budapesten. Valahogy ez a két gondolat járt a fejünkben akkor is, mikor kitaláltuk a Férfi Ruhaüzlet koncepcióját, amit rövid időn belül meg is valósítottunk. A cél az volt, hogy a férfiaknak legyen lehetőségük alkalmi öltözetet választani, egy prémium szalonban, profi kiszolgálással, optimális ár-érték aránnyal. Hiszen vannak azok az alkalmak, amikor nincs más lehetőség, és az esemény előírt dress code-ja a black tie. Így ha örülünk neki, ha nem, bizony szmokingot kell vennünk. Márpedig aki a mindig nyüzsgő Budapesten él, az gyakran botlik ehhez hasonló programokba.

Na de nézzük csak, mit kell tudnunk erről a nem is annyira bonyolult viseletről!

A szmoking a 15:00 óra után kezdődő elegáns társasági események férfi öltözete. Leginkább bálba, operába, komoly zenei koncertre, táncos rendezvényekre, céges fogadásokra, na és persze esküvőre illik felvenni. A szmoking gyakorlatilag az alkalmi öltöny egy felturbózott verziója. Felsőrésze zakó szabású, kihajtott gallérját fényes selyem díszíti. Az igazi, klasszikus szmoking fekete, zakója lehet egysoros gombolású, és legtöbbször széles selyemövvel kombinálják. Ha valaki nem kedveli ezt a feltűnő kiegészítőt, akkor nyugodtan kiválthatja egy elegáns mellénnyel, amit a szmoking alá vesz. És itt jön el talán a legfontosabb szabály, úgyis mondhatnánk az egyetlen igazán szigorú megkötés: a szmoking öltönyhöz csak és kizárólag csokornyakkandőt szabad venni. A szmokinghoz fehér vagy krémszínű inget illik párosítani, ami egy dupla mandzsettás, speciális gallérú ing. Ehhez arany, ezüst, drágakő vagy nemesacél duplamandzsettát vehetünk. A nadrágot mind a két oldalon selyemcsík (gallon) díszíti. A szmokinghoz fekete bőr- vagy lakkcipőt, valamint fekete selyem térdzoknit szokás felvenni.

A Férfi Ruhaszalonban, Budapesten, széles szmoking kínálat közül választhat, akár kölcsönözni akár vásárolni szeretne. Természetesen azoknak az uraknak, akiknek évente maximum egyszer van szükség alkalmi öltönyre, azoknak a kölcsönzés éri meg jobban, ami egy komplex szolgáltatást takar. Így az esetleges súlyváltozás miatt sem kell aggódnia, hiszen minden kölcsönzés alkalmával keresünk az Ön méretének megfelelő szmokingot. A fiatal generáció számára könnyen lehet, hogy ijesztő ez a sok kötöttség a szmoking kapcsán, és ha az alkalom úgy kívánja, egy lazább verziót részesítenek előnyben. Számukra is kínálunk alternatívát! A most 100 éves Wilvorst legújabb kollekciója az elegáns és fiatalos esküvői öltönyök mellett szmoking stílusú öltöny modellekkel rukkolt elő. Lenyűgözően részletes kidolgozás, exkluzív stíluskombinációk alapozzák meg ennek a speciális új esküvői öltöny kollekciónak a mivoltát. A fiatalabb korosztály által közkedvelt sötétebb színek harmóniáját alkalmazták a kollekció megalkotásakor. Így a sötétkék, a kék és a fekete árnyalatai, csakúgy, mint az innovatív, textúrált anyagok elengedhetetlen részei voltak a szmoking stílusú öltöny kreációk megálmodásának. Merészebb uraknak ajánljuk a James Bond-nak köszönhetően elhíresült krémszínű party szmoking zakónkat, fekete nadrággal kombinálva.

Reméljük, hogy azok az urak, akiket eddig csak az alkalmi öltöny gondolata tartott vissza egy előadástól a csodálatos budapesti operaházban, azok most felkeresik a Férfi Ruhaszalont, hogy beszerezzenek maguknak egy, az alkalomhoz illő szmokingot!

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!