Stíluskalauz vőlegényeknek | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Stíluskalauz vőlegényeknek

Lassan március van, így közeledik a tavaszi-nyári esküvői szezon. Ilyen tájt már egyre több vőlegény jelentkezik be hozzánk azzal a céllal, hogy megtalálja az álom esküvői öltözetet. Merthogy az uraknak legalább annyira fontos rálelni a legtesthezállóbb vőlegény öltönyre, mint a hölgyeknek a menyasszonyi ruhára. A különbség csak annyi, hogy az erősebbik nem ritkábban veri nagydobra, igaz?

Szóval fokozódnak az izgalmak, de megnyugtathatjuk az idén házasodó urakat, hogy még nincsenek semmiről lemaradva, sőt hozzánk most érkeznek be sorban az új kollekciók a legnagyobb divatházaktól. A Férfi Ruhaszalon egyik legkedveltebb öltöny márkája a Wilvorst, amely méltán népszerű, hiszen modern és mégis időtálló vőlegény öltönyökkel rukkolnak elő évről-évre. Ha szeretné igazán felejthetetlenné tenni az esküvőjét, akkor találja meg a tökéletes ceremónia öltönyt! Érdemes belevágni a személyre szabott vőlegény öltöny készíttetésbe is, hiszen így egy olyan darabban mondhatja ki a boldogító igent, ami igazán az egyéniségét tükrözi.

A Wilvorst ceremónia öltönyei bámulatosan elegánsak, a precíz német minőségnek és minőségi anyagválasztásnak köszönhetően pedig örök darabok. Legújabb kollekciójukban a mai divatnak megfelelően az öltönyök többnyire slim fitek, vagyis szűkre szabottak, anyaguk pedig közepesen fényes. Ezek a dekadens vőlegény öltönyök tovább turbózhatóak még egy jól megválasztott mellényszettel, amitől nem szabad megijedni. A ceremónia mellény előnye, hogy akkor is jól megkülönbözteti az ifjú férjet a többi vendégtől, amikor esetleg már a lakodalom hevében leveszi magáról az öltönyzakót. Amikor pedig az öltöny mindhárom részét, azaz a zakót, a mellényt és a nyakkendőt is magán viseli, akkor egy tökéletes ünnepi benyomást kelt. A vőlegény mellények különböző anyagokból készülnek, van, amelyik kissé mintás, van, amelyik fényes, van olyan, amelyik egyezik az öltöny anyagával. A legfontosabb, hogy színben és stílusban a vőlegény öltönyhöz passzoló darabot válasszunk. Az idei év trendje a kék öltöny, ezért is kezdjük összeállításunkat a sötétkék, Wilvorst márkájú öltöny variációkkal.

1. A mellény anyagában és színében teljesen megegyezik az öltönyével, míg a ceremónia nyakkendő sötétszürke. Gyakorlatilag megegyezik a nyakkendő és mellény színe az öltönyével, azonban anyagában egy kicsit mintás, és így már mindjárt ünnepélyesebb a hangulata.

2. A második összeállításban egy színátmenetes, kék árnyalatú öltönnyel szürke mellény és szürke nyakkendő szerepel. Merész, világos kék öltöny – szőke hajú uraknak különösen ajánlott – világoskék, fényes mellénnyel, nyakkendővel és zsebkendővel. Ha Ön egy szürke vőlegény öltöny személyében találta meg az igazit, akkor dobja fel egy ezüst mellényszettel. Amennyiben a barna öltönyre esküszik, úgy vigyen bele az összeállításba egy kis törtfehéret, mondjuk azzal, hogy ilyen színű mellényt választ! 

3. Világosabb kék vőlegény öltönyhöz kék árnyalatú mellényt érdemes választania.

4. És elérkeztünk a klasszikus fekete és sötétszürke öltönyökhöz. A teljesen sötét öltözet már nem divat, érdemes ezért az öltöny kiegészítőit világos árnyalatú, a menyasszonyi ruhához illő színben választani. Akkor tegye emlékezetessé az összeállítást fehér ceremónia mellény és csokornyakkendő szettel! Ugyanezt megteheti egy ezüst, anyagában kissé mintás ünnepélyes nyakkendővel is. Ez a fantasztikus kiegészítő kellően ünnepélyessé teszi vőlegény öltözetét, a templomba lépve pedig garantáltan könnyet csal majd meghatódott családtagjai szemébe.

Jelentkezzen be a Férfi Ruhaszalonba és találja meg álmai vőlegény öltönyét az esküvőjére!

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!