Partizzon szmokingban szilveszter éjjelén! | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Partizzon szmokingban szilveszter éjjelén!

Épp hogy csak felocsúdtunk a karácsonyból és sokan már dolgoztak a héten, így időnk sem volt arra, hogy tudatosodjon bennünk: itt van a szilveszter. Ne aggódjon, ha nincs még meg a bulizós szettje, mi segítünk. Még december 30-án is nyitva lesz a Budapest belvárosában található szalonunk, ahol széles kínálatból választhat magának szmokingot, vásárlásra és bérlésre egyaránt.

A szmoking vásárlásra tekintsen úgy, mint egy többszörösen megtérülő befektetésre! Hiszen ha igazán önre szabják ezt az elegáns férfi öltözetet, akkor nem csak az újévköszöntő partyban, de később operában, céges rendezvényeken is felveheti majd.

Vegyük át tehát, hogy a szerpentinen, a vicces kalapokon és a pezsgőn kívül milyen kötelező kellékei vannak egy önfeledt szilveszteri mulatságnak!

Adja meg a módját az öltözködésnek akkor is, ha csak egy könnyed vacsorára mozdul ki a barátaival december 31-én, és szerezzen be egy tökéletes, modern szabású, fekete vagy sötétkék Atelier Torino szmoking modellt a Gala kollekcióból! Többször írtunk már arról, hogy az este 6 óra utáni, formális eseményekre miképpen szabad felvenni szmokingot.

Férfi szmoking: a szmoking gyakorlatilag az alkalmi öltöny továbbfejlesztett, még elegánsabb verziója. Felsőrésze szimplán zakó szabású, viszont kihajtott gallérját fényes selyem díszíti. A klasszikus értelemben vett szmoking fekete, zakója egysoros gombolású, és legtöbbször széles selyemövvel kombinálják. Szilveszterre lehet, hogy picit túlzás selyemövet venni, ezért erre a kevésbé formális alkalomra egy elegáns mellényt ajánlunk a szmoking zakója alá. Nem győzzük elégszer ismételni, hogy a szmokinghoz fehér inget illik párosítani, aminek egy dupla mandzsettás, speciális gallérú ingnek kell lennie (kérje szakértőink segítségét a szalonban!). Ehhez többféle típusú duplamandzsettát vehetünk, úgymint a szalonunkban is beszerezhető arany, ezüst, drágakő vagy nemesacél. A nagykönyvben megírt, hivatalos szmoking nadrág részét mind a két oldalon selyemcsík díszíti. A legújabb, modern szmokingok azonban már csík nélkül is választhatóak. A szmoking mellé fekete bőr- vagy lakkcipőt, valamint fekete selyem térdzoknit szokás felvenni. A következő fontos szabályt pedig a szalonban dolgozó kollégák is biztosan megerősítik majd próba közben: a szmoking csak és kizárólag csokornyakkendővel vehető fel. Szilveszter alkalmából nyugodtan bolondozhat egyet, és a szigorú egyszínű helyett feldobhatja bulizós szettjét egy különleges anyagú (flitter, fa) vagy mintázatú csokornyakkendővel.

Az Atelier Torino kollekció fotóit elnézegetve nekünk is azonnal kedvünk támad kiöltözni és elindulni bulizni egyet! Jól látható, hogy az új kollekciós szmokingok kissé fényes anyagúak, pontosan az ünnepélyesség fokozása miatt. Ugyanakkor az Atelier Torino alkalmi öltöny és szmoking kollekciója meglehetősen modern és trendi, szűk fazonokkal, fiatalos szabással és színekkel. Ezeket a szmoking modelleket, alkalomtól függően variálhatjuk egy egyszerű pólóval, inggel és nyakkendővel, de komplett szettben is felvehetjük még egy mellénnyel megspékelve.

Azoknak is tudunk alternatívát kínálni, akik a klasszikus, konzervatív szmoking hívei, hiszen a Férfi Ruhaszalonban széles szmoking és alkalmi öltöny kínálatból választhat.

Várjuk Önt 2016 utolsó perceiben is, még nem késő szmokingot kölcsönözni szilveszter éjszakájára!

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!