Öltözzön a menyasszonyához! | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Öltözzön a menyasszonyához!

Az összhang nem csak a fiatal pár előtt álló házaséletben fontos, de már az esküvőre való készülődéskor is elengedhetetlen.

Legyen szó a menyasszony és a vőlegény közötti kölcsönös tiszteletről, vagy a külsőségekről. Már javában zajlanak az esküvői előkészületek? Ne sikkadjon el Ön sem a részletek felett, öltözzön össze jövendőbeli feleségével! Tudjuk, hogy nem egyszerű megtalálni a tökéletes esküvői öltönyt, de mi segítünk Önnek. Olvassa el bejegyzésünket, és tudja meg, hogy mely tényezőkre kell figyelnie, amikor a menyasszonyi ruhához illő vőlegény öltönyt keres!

Akkor is érdemes kiokosítania magát, ha Ön az a szerencsés személy, aki elkíséri ruhapróbára a jövendőbeli vőlegényt. Informálódjon a menyasszonyi ruháról! Mi tudjuk a legjobban, hogy az esküvői ruha szupertitkos és a vőlegénynek nem szabad látnia a nagy nap előtt, de azért érdeklődni mégis lehet róla. Például azért, hogy kiderüljön, milyen stílusú, mennyire nagyszabású, milyen színű és milyen anyagból készült. Ezek már egészen jól körülhatárolják a lehetőségeinket és segítenek a vőlegény öltöny kiválasztásában. Egy tuti tipp a kémkedéshez: faggassa ki a menyasszony legjobb barátnőjét vagy anyukáját!

Páratlan párosok - Az Igen Szalon és a Férfi Ruhaszalon már az őszi esküvői kiállításon is ezzel a fő üzenettel állt ki a publikum elé, és a két szalon legújabb menyasszonyi ruháit és vőlegény öltönyeit párosítva mutatta be. Az következő összeállításban arra láthatunk remek példát, mennyire fontos az összhatás egy esküvőn, hiszen általában van egy vezérszál, ami mentén összeáll a teljes nap stílusa. Bohókás, romantikus hangulatú szertartáshoz általában csipkés, vintage esküvői ruha és ehhez illő, egyszínű (általában szürke vagy sötétkék) vőlegény öltöny a tökéletes választás. Csak semmi hivalkodás, az esküvői öltöny letisztult és elegáns, törtfehér inggel és szürke nyakkendő – díszzsebkendő párosítással. Amikor már a menyasszonyi ruha is merészebb - mert nagyon jól tudjuk, hogy a menyasszony választ először -, és már a mélyebb dekoltázs, hosszú ujjú felsőrész és esetleg kövek is előkerülnek, akkor a vőlegénynek is több a játéktere. Ilyenkor érdemes egy kétszínű (zakó szürke, öltönynadrág fekete), anyagában mintás összeállítást választani. A felsőrész mintáján túl a gombsor is különleges, de még mindig nem dominálja felül a menyasszonyi ruha hatását.

Akinek a jövendőbeli felesége a letisztult eleganciát szereti és minden álma, hogy királynőként vonuljon az oltár elé, az tuti egy nagyszoknyájú esküvői ruha mellett dönt. A vőlegény dolga pedig, hogy simulékonyan illeszkedjen a megtervezett koncepcióhoz, és a királynőhöz méltó esküvői öltönyt válasszon életük nagy napjára. A sötétkék öltöny örök klasszikus, fekete ceremónia nyakkendővel és fehér inggel örök páros, amit akár később is felvehet majd. A legegyszerűbben pedig a színekkel lehet operálni. Egy champagne (azaz pezsgő) árnyalatú, csipkékkel és kövekkel díszített sellő fazonú esküvői ruha költemény azoknak a menyasszonyoknak készült, akik szeretnék kihangsúlyozni az alakjukat. Színben tökéletesen hozzápasszoló vőlegény öltönyünk pedig klasszikus szabású fazon, ami igazán különlegessé teszi, az a csodaszép ceremóniális nyakkendő és zsebkendő. Az esküvői ing sem tiszta fehér, hanem lehet champagne színű.

Férfi és női szalonjainkban természetesen mindezek a darabok és még sok más kiegészítő valamint szakértő jótanács várja a vendégeket.

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!