Skip to content
Kezdőlap » Magazin » Miért szeretik a férfiak a Tommy Hilfiger márkát?

Miért szeretik a férfiak a Tommy Hilfiger márkát?

  Tommy Hilfiger szerint hírnevének titka, hogy „a nagy divatházak couture ruháit nem tudják a hétköznapi emberek hordani. Nekik egyszerűbb dolgokra van szükségük.” Az 1985-ben alapított cég kezdetben főleg a hip hop és a rap énekeseit és rajongóit célozta meg pólóival és farmereivel, de hamar bővítette kínálatát, és megcélozta az amerikai átlag polgárokat és diákokat. 1995-ben már női ruhákat is készítenek.

  Termékei sorát a kiegészítőkkel bővítette és hamarosan táska, öv, cipő, ékszer vagy akár parfüm is kapható lett Tommy Hilfiger tervezésében. Mivel üzletünk az elegánsan öltözködő, az üzleti életben mozgó férfiaknak segít öltönyt, inget és hozzá tartozó kiegészítőket választani, így számunkra az volt a legfontosabb pillanat a Tommy Hilfiger cég történetében, amikor megálmodta a „Tailored” névre hallgató öltöny és ing kollekciót. Ez a kollekció saját bemutatásukban olyan 25 év feletti férfiaknak kínál üzleti öltönyöket, ingeket és egyéb kiegészítőket, akiknek fontos a „tökéletes tervezés, az első osztályú anyag használat, a divatos szabásvonal, a színes választék és a luxus részletek”.

  Ha Ön is azon férfiak sorába tartozik, akik az üzleti és a magán életben is szeretnek divatosak lenni, akkor biztosan szívesen fogadja nyári összeállításainkat.

  Az örök kék! A férfiak ehhez a színhez nyúlnak a leggyakrabban, amikor inget, öltönyt vagy akár zakót választanak. Fontos lehet a nyári melegben, hogy a Tommy Hilfiger ingek alapanyaga 100 %-ban pamut. Így rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak a legnagyobb forróságban is.

  kék színű öltöny újra reneszánszát éli. Nyáron nyugodtan választhatunk világosabb árnyalatot, melyet egy színes, akár piros nyakkendővel is feldobhatunk. Egy Tommy Hilfiger öltöny természetesen a legjobb minőségű gyapjú anyagból készül. Győződjön meg róla személyesen!

  Tapasztalataink szerint a magyar férfiak nem szívesen hordanak színes nadrágokat. Pedig nyáron egy zöld, vagy akár piros chino nadrág nagyon mutatós és kényelmes darab lehet. Ha inkább a visszafogottabb színeket részesítené előnyben, válassza a kevésbé feltűnő kék vagy drapp chino nadrágokat!

  A casual ingek közül tökéletes választás nyárra egy gyűrt anyagból készült, Tommy Hilfiger ing, melyet még vasalni sem kell.

  könnyű lenvászon nem csak kényelmes viselet, ám kiváló kiegészítője is egy chino nadrágnak.