Magazin

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat Bejelentkezés

Öltözzön a menyasszonyához!

Öltözzön a menyasszonyához!

Szeretné lenyűgözni a násznépet és elegánsan összeöltözni a menyasszonyával? Akkor nincs más hátra, minthogy megtalálja az esküvői ruhához tökéletesen illő vőlegény öltönyt.
A divatos öltöny legfőbb ismérvei

A divatos öltöny legfőbb ismérvei

Az öltöny örök, de a fazonok és a kivitelezés mindig változik. Cikkünkből megtudhatja, jelenleg mi jellemzi a legtrendibb férfi alkalmi ruhákat.
Stíluskalauz vőlegényeknek

Stíluskalauz vőlegényeknek

Gondolta volna, hogy a ceremónia mellény öltöztet? Persze önmagában nem, csak ha stílusosan párosítjuk a vőlegény öltönnyel, inggel és nyakkendővel.
Esküvői öltöny trendek 2017-ben

Esküvői öltöny trendek 2017-ben

Mi az év ezen időszakában mindig izgatottan várjuk a szalonunkba érkező új esküvői öltöny kollekciókat, hiszen szeretünk megújulni és frissíteni a kínálatunkon. Nézzük mik lesznek a 2017-es férfi esküvői trendek!
Dress code

Dress code

Ne aggódjon, nem Ön az egyetlen férfi, aki számára egy különleges, ünnepi eseményre való ruhaválasztás gondot okoz. Nem kell megijednie a különböző dress code-októl, és még csak vesződnie sem kell az öltözködési etikett tanulmányozásával. Elég, ha elolvassa stíluskalauzunkat, és nemsokára már barátainak is Ön fog tanácsokat osztogatni, ha például a szmoking, frakk vagy a zsakett kerül szóba. Helyesen kiválasztott, jól szabott alkalmi ruhában bármely társasági eseményen garantált a hatásos belépő. Az útmutatót segít eldönteni, mikor mit vegyen fel, hogy minden alkalommal tökéletes legyen a megjelenése.Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-18:00

Vasárnap: Zárva

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:
 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!
Admin login