Itt van az ősz, itt van az Atelier Torino új öltöny kollekciója | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Itt van az ősz, itt van az Atelier Torino új öltöny kollekciója

Egyre hűvösebbek az esték, egyre több autó van az utakon, egyre több kolléga és ügyfél elérhető – kétség sem fér hozzá, hogy vége a nyárnak, teljes erőbedobással kezdődhet a szeptemberi nagy hajtás a nyári uborkaszezon után. Ennek az intenzív időszaknak természetes velejárója mind az alkalmi, mind az üzleti viselet megváltozása, előtérbe kerül a talán kevésbé izgalmas, jellemzően sötétebb tónusú színvilág.

Az Atelier Torino őszi/téli kollekciója idén sem hagyja magára az elegáns stílusú, igényes férfiakat. A német márka továbbra is a "feel italian", azaz "érezd magad olasznak" mottóval hirdeti magát, ami az új öltöny modellek stílusán is erősen érezhető. A széles anyag és színkínálatnak köszönhetően, a Férfi Ruhaszalon legújabb üzleti és alkalmi öltönyeinek viselői ebben a komorabb időben is meg tudják mutatni, hogy igenis lehet egyedien és kreatívan megjelenni akár egy borús őszi napon is. A barna, világos- és sötétszürke öltönyök világában egy-egy 2-gombos zakó, a megfelelően eltalált színben (akár egy ízlésesen megválasztott mellénnyel és hozzá illő nyakkendővel) bármikor fel tudja dobni a mindennapi üzleti megjelenést.

Az ősz tipikus színe a barna bármikor variálható szürkével, sötét,- és világoskékkel, ahogy erről több üzleti öltöny összeállítás is tanúskodik. A mélyebb tónusú elegancia kombinálása egy világosabb nadrággal a bátor és kifinomult üzletemberek védjegyévé válhat, változatosabbá téve a klasszikus, szigorú öltözködési protokollt. Az Atelier Torino őszi/téli kollekciója ezekre az öltöny szettekre is kínál bőven alternatívákat. A bátrabb színkombinációkra nyitott urak figyelmébe ajánljuk őszi kiegészítőinket is, melyek egyik legfontosabb darabjává egy-egy, a hét minden napján viselhető sál válhat: egyedi színválasztással, innovatívan kombinálva a klasszikusabb darabokkal könnyen az őszi ruhatár meghatározó darabja lehet. A legkifinomultabb ízlésű urak figyelmébe ajánlott a kockás texturált, sötétszürke öltöny modellünk, amely az elegáns szabás ellenére vagány összképet sugároz – kizárólag azon vásárlóink figyelmébe, akik a megszokottnál nagyobb figyelmet keresik és készek állni a divatra érzékeny hölgyek vizslató tekintetét! Egy modern, sötétszürke sállal kombinálva biztosra lehet menni, hogy állandó figyelem fogja kísérni Önöket bármerre is járnak. Az Atelier Torino új kollekciójának kialakításánál a tervezők gondoltak a konzervatívabb vonalat képviselő vásárlóinkra is. Ők az elegánsabb üzleti öltönyök közül tudnak válogatni, amik ezentúl is megtalálhatóak a kínálatunkban, és amelyek ezután is a legújabb olasz trendek alapján készülnek. Ezek a jellemzően slim-fit öltönyöket kék, barna és szürke színekben, közel 30 féle különböző, kiváló minőségű anyagból készítenek. Ami azonban közös bennük, és a többi, extravagánsabb öltönyben, az a német precizitás, megbízható minőség, és lezser olasz elegancia.

Urak! Nincs más hátra tehát, mint előre, egészen pontosan a Férfi Ruhaszalon irányába! Készséges és profi kollégáink már várják Önöket egy őszi üzleti ruhatár felújításra.

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!