Íme a tökéletes nyári vőlegény öltöny 5 titka | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 | Pest +36 70 602 0255 | Buda Bejelentkezés English version

Íme a tökéletes nyári vőlegény öltöny 5 titka

A nyár az évszak, amikor a leginkább élünk, lüktet a város, a szabadban fröccsözünk, na és egymást követik az esküvők. Tökéletes ez az időszak, hiszen későn nyugszik le a nap, és persze kedvez azoknak, akik kellemes melegben szeretnék kimondani a boldogító igent.

Júliusban és augusztusban azonban már igazi kánikula van, amit segít elviselhetőbbé tenni, ha a menyasszony és a vőlegény vékony anyagú, jó szellőzésű, világos színű öltözetet választ magának. (A menyasszonyi ruha esetében könnyű dolgunk van… ) Na de mit tegyenek azok az urak, akik éppen házasodni készülnek?

Mi azt tanácsoljuk, hogy…

1. ….válasszák a pasztellt! Víz közelében, netalántán tengerparton szervezett esküvő esetében a tökéletes választás. Friss és laza, tökéletesen illik a tenger morajlásához, és csodásan áll hozzá egy tengerkék nyakkendő! Például egy csodálatos Tziacco vőlegény öltöny, ami fiatalos és trendi, tökéletes választás egy nyári esküvőre.

2. …. válasszák a világosszürkét! Mi lehetne elegánsabb, mint egy vakító szürke esküvői öltöny, egy csodálatos vintage menyasszonyi ruha, és egy csodálatos kerti szertartás. A világosszürke, slim fit öltöny nem minden férfi típusnak áll jól, egy próbát azonban mindenképp megér a Férfi Ruhaszalonban!

3. ….válasszák a lezser eleganciát! Ki nem állhatja a nyakkendőt? Nem szereti a kötelező öltözködési előírásokat? Mégiscsak ez az Ön nagy napja… Tegyen a szabályokra, és trendi szürke esküvői öltönyéhez ne vegyen fel se nyakkendőt se csokornyakkendőt! Higgye el, ez a tökéletesen szabott, világoskék Wilvorst öltöny kiegészítőket sem igény, maximum egy elegáns bőrcipőt a hozzáillő övvel.

4. …. mondják ki a boldogító igent mellényben! Az utóbbi évek abszolút slágere a hózentróger és a mellény. A nagy nyári hőségben, szabadtéri esküvőn nincs is kényelmetlenebb, mint öltönyben feszengeni. Ebbe a tökéletesen szabott fehér ing és mellény párosításban ellenállhatatlanul csábító lesz. Engedje, hogy Önre szabjuk a Férfi Ruhaszalonban a tökéletes fehér inget és esküvői nadrágot!

5. …. legyenek lazák és leginkább önmaguk! A legfontosabb öltözködési tanács, amit esküvői öltönyt kereső uraknak tanácsolhatunk, az az, hogy élvezzék ki az esküvő minden percét, ne izguljanak, csak legyenek boldogok ezen a csodálatos napon.

A Budapest belvárosában található Férfi Ruhaszalon széles vőlegény öltöny kínálattal várja Önt. Európa legkiválóbb esküvői öltöny márkáit forgalmazzuk, úgymint Tziacco, Wilvorst, Masterhand és Prestige.

Szakértőink mindenben állnak rendelkezésükre, és nem csak a tökéletes vőlegény öltönyt, de az összes kiegészítőt is segítenek megtalálni Önnek.

Férfi Ruhaszalon Pest
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
pest@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-16:00

Vasárnap: Zárva

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!