Figyelem! Tommy Hilfiger üzleti öltöny premier! | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Figyelem! Tommy Hilfiger üzleti öltöny premier!

Ki is pontosan az a Tommy Hilfiger? A jól csengő márkanév nem a képzelet szüleménye, hanem a divatház alapítójának és kitalálójának, és egyben a ruhakollekciók vezető tervezőjének saját neve. A new york-i születésű Tommy Hilfiger már a gimnáziumi évei alatt elkezdte bontogatni a szárnyait, és saját üzletet nyitott, azonban ez a próbálkozás még kudarcba fulladt. A 90-es években azonban jó érzékkel nyúlt a kor irányzataihoz, és ötvözte a virágkorát élő pop-kulturát és a rap zene által inspirált öltözködési szokásokat a casual férfi divattal. Innen jön a máig aktuális Hilfiger szinonima: „klasszikusok egy csavarral”.

A növekvő népszerűség hatására egyre több nő hordott férfi Hilfiger ingeket, a sikereken felbuzdulva 1995-ben a kínálatot női kollekcióval is kiegészítették, melyet szintén az ingek és farmernadrágok képviseltek egy kicsit szexisebb kivitelben. Hilfiger egy hamisítatlan amerikai divattervező, akit az őt körülvevő multikulturális társadalom inspirál, ezért is válhatott márkája az amerikai álom részévé, ruhái ezért forrhattak össze az amerikai egyetemek által képviselt stílussal. A tervező, saját bevallása szerint a márka erősségének az eredetiségét tartja, és annak, hogy ő sohasem követi, mindig diktálja a trendeket. Egy neves divatszakember szerint Hilfiger fő érdemei: – a klasszikus amerikai stílus szinonimájává vált, ill. – elhitette velünk, hogy a piros, kék és a fehér kényelmes ruhákat jó viselni.

Habár a Tommy Hilfiger ma már nőknek és gyerekeknek is tervez kollekciókat, a márka fókusza megmaradt a férfi divaton. Üzleti öltönyei és ingjei egyet jelentenek a kényelmes, úgynevezett „casual” eleganciával. A Férfi Ruhaszalonban megtalálható Tommy Hilfiger Tailored kollekciója a hagyományos szabás és a modern stílus ötvözete. A márka nagy neve megköveteli a kimagasló minőséget, időtálló anyagok használatát, tökéletes szabást és fazont.

Annak, aki Hilfiger üzleti öltönyt szeretne magának, kicsit mélyebbre kell nyúlnia a zsebében, azonban cserébe hamisítatlan amerikai életérzést, összetéveszthetetlen stílust és egyediséget kap. Ezt pontosan tudja a ThFlex üzleti öltöny kollekció arca, Rafael Nadal is, aki a Tommy Hilfiger legújabb arca. Itt is megfigyelhetőek a Tommy Hilfiger ikonikus színei, hiszen miért is térnének el a jól bevált sikertől? Az üzleti öltöny kollekció túlnyomó többsége szürke és sötétkék színű modellekből áll, amit az anyagok játékával és színes nyakkendővel dobtak fel. Az üzleti öltönyök fazonja általában slim-fit vagy klasszikusabb fitted (utóbbi nem csak vékony alkatúaknak), a zakók pedig rövidfazonúak és kétgombosak, anyaguk kizárólag gyapjú. Ezekhez, ha eljön a Férfi Ruhaszalonba, akkor fantasztikusan elegáns, divatos fazonú Tommy Hilfiger inget is választhat. A férfi üzleti ingek is magukon viselik a divattervező jellegzetes stílusjegyeit: a teljesen letisztult, fehér színűn át sötétkék, aprómintáson keresztül a klasszikus kék-fehérig mindent megtalál a kollekcióban.

A lezser, amerikai elegancia kedvelőinek ajánljuk tehát a Tommy Hilfiger üzleti öltöny kollekcióját, amelyben garantáltan meggyőzi üzleti partnereit is. Ne felejtse, a Tommy Hilfiger üzleti öltöny és ing kollekciója Magyarországon csak kevés helyen vásárolható meg, melyek között ott van a Férfi Ruhaszalon is.

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!