Ezeket a szmoking trendeket Ön is imádni fogja! | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Ezeket a szmoking trendeket Ön is imádni fogja!

Régebben ha valaki kézhez kapott egy "black tie" dress code-dal jelölt meghívót, akkor gyors szitkozódásba kezdett, mert tudta, hogy szmokingot kell majd vennie. Pedig az igazság az, hogy nem sokban tér el a hagyományos alkalmi öltönytől, de tény, hogy több kötöttséggel jár.

Mivel javában tart már a télűző báli szezon, arra gondoltunk, ismét aktuálissá vált a szmoking keresés az urak számára. És hogy milyen volt évtizedekkel ezelőtt a szmoking divat? Nos, az „alapkövetelmények” nem sokkal tértek el a mostaniaktól.

A szmoking zakó klasszikus szabású, kihajtott gallérja fényes selyemből készül. Régen csak fekete szmokingot lehetett találni, aminek zakója egysoros gombolású volt. A szmokinghoz, ahogy régen, úgy ma is dukál a vastag selyemöv. A szmokinghoz csak és kizárólag fehér inget vehet, duplamandzsettás, speciális gallérral. Korábban a szmokingnadrágon kötelező volt a két selyemcsík oldalt, ma már ettől a részlettől el lehet tekinteni. Abban az esetben, ha most gyorsan rákeresett az interneten a szmokingra, észrevehette, hogy egyvalami semelyik összeállításról sem hiányozhat! Ez pedig a csokornyakkendő.

A Wilvorst német márka legújabb kollekciójának segítségével pedig azoknak az uraknak is kedvet hozunk a szmokingviseléshez, akik eddig élből elvetették az ötletet. Az utóbbi évek folyamatos lazulásának köszönhetően ma már sokkal kevesebb a kötöttség a szmoking viselés kapcsán. Hol vannak már a klasszikus, fekete körgalléros szmoking szettek? Az elegáns férfi, és üzleti öltöny divat aktuális stílusjegyei teljes mértékben visszaköszönnek a szmoking trendeken is. Szürke, sötétkék szmoking zakó, slim fit fazon, és teljesen egyenes gallér!

Idén több bálba is hivatalos? Akkor legyen igazán elegáns, tűnjön ki a tömegből, és válasszon magának egy szürke színű, fekete galléros Wilvorst öltönyt! Ez a slim-fit szmoking is természetesen fehér inggel egészül ki, amit – a nyakkendő színéhez illő - fekete gombok dobnak fel. A szettet a szmoking zakó alá vett, rendkívül elegáns selyemmellény dobja fel. Az utóbbi évek abszolút favoritja a sötétkék öltöny. Ki mondta, hogy az Opera bálba nem mehet kék szmokingban? Legyen formabontó és fiatalos, és nyűgözzön le mindenkit a Wilvorst legújabb kollekciós szmoking modelljében! A gallér itt is szigorúan fekete és fényes, a csokornyakkendő és a mellény pedig fekete. Ami pedig kötelező kelléke ennek a slim-fit szmokingnak, az a magabiztosság és az udvariasság. Ön a klasszikus fekete híve és kevésbé bevállalós? Akkor nem muszáj fekete gombos inget vennie, és a mellényhez sem kell ragaszkodnia. Legyen elbűvölően elegáns ebben a kicsit nagyobb zsebekkel rendelkező, fekete zakóban, aminek gallérja a teljes nyak körül körbefut. Amennyiben szeretné feldobni ezt a szmoking szettet egy kiegészítővel, úgy válasszon egy fehér díszzsebkendőt vagy mutatós mandzsettagombokat!

A Férfi Ruhaszalon szakértői várják a bálba készülődő urakat, és szívesen adnak tanácsot a teljes szmoking outfit-re vonatkozóan. Nálunk nem csak magát a szmokingot, de a kiegészítőket –úgymint mellényt, inget, kalapot, övet és cipőt is megvásárolhatja!

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!