Ezeket a szmoking trendeket Ön is imádni fogja! | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 | Pest +36 70 602 0255 | Buda Bejelentkezés English version

Ezeket a szmoking trendeket Ön is imádni fogja!

Régebben ha valaki kézhez kapott egy "black tie" dress code-dal jelölt meghívót, akkor gyors szitkozódásba kezdett, mert tudta, hogy szmokingot kell majd vennie. Pedig az igazság az, hogy nem sokban tér el a hagyományos alkalmi öltönytől, de tény, hogy több kötöttséggel jár.

Mivel javában tart már a télűző báli szezon, arra gondoltunk, ismét aktuálissá vált a szmoking keresés az urak számára. És hogy milyen volt évtizedekkel ezelőtt a szmoking divat? Nos, az „alapkövetelmények” nem sokkal tértek el a mostaniaktól.

A szmoking zakó klasszikus szabású, kihajtott gallérja fényes selyemből készül. Régen csak fekete szmokingot lehetett találni, aminek zakója egysoros gombolású volt. A szmokinghoz, ahogy régen, úgy ma is dukál a vastag selyemöv. A szmokinghoz csak és kizárólag fehér inget vehet, duplamandzsettás, speciális gallérral. Korábban a szmokingnadrágon kötelező volt a két selyemcsík oldalt, ma már ettől a részlettől el lehet tekinteni. Abban az esetben, ha most gyorsan rákeresett az interneten a szmokingra, észrevehette, hogy egyvalami semelyik összeállításról sem hiányozhat! Ez pedig a csokornyakkendő.

A Wilvorst német márka legújabb kollekciójának segítségével pedig azoknak az uraknak is kedvet hozunk a szmokingviseléshez, akik eddig élből elvetették az ötletet. Az utóbbi évek folyamatos lazulásának köszönhetően ma már sokkal kevesebb a kötöttség a szmoking viselés kapcsán. Hol vannak már a klasszikus, fekete körgalléros szmoking szettek? Az elegáns férfi, és üzleti öltöny divat aktuális stílusjegyei teljes mértékben visszaköszönnek a szmoking trendeken is. Szürke, sötétkék szmoking zakó, slim fit fazon, és teljesen egyenes gallér!

Idén több bálba is hivatalos? Akkor legyen igazán elegáns, tűnjön ki a tömegből, és válasszon magának egy szürke színű, fekete galléros Wilvorst öltönyt! Ez a slim-fit szmoking is természetesen fehér inggel egészül ki, amit – a nyakkendő színéhez illő - fekete gombok dobnak fel. A szettet a szmoking zakó alá vett, rendkívül elegáns selyemmellény dobja fel. Az utóbbi évek abszolút favoritja a sötétkék öltöny. Ki mondta, hogy az Opera bálba nem mehet kék szmokingban? Legyen formabontó és fiatalos, és nyűgözzön le mindenkit a Wilvorst legújabb kollekciós szmoking modelljében! A gallér itt is szigorúan fekete és fényes, a csokornyakkendő és a mellény pedig fekete. Ami pedig kötelező kelléke ennek a slim-fit szmokingnak, az a magabiztosság és az udvariasság. Ön a klasszikus fekete híve és kevésbé bevállalós? Akkor nem muszáj fekete gombos inget vennie, és a mellényhez sem kell ragaszkodnia. Legyen elbűvölően elegáns ebben a kicsit nagyobb zsebekkel rendelkező, fekete zakóban, aminek gallérja a teljes nyak körül körbefut. Amennyiben szeretné feldobni ezt a szmoking szettet egy kiegészítővel, úgy válasszon egy fehér díszzsebkendőt vagy mutatós mandzsettagombokat!

A Férfi Ruhaszalon szakértői várják a bálba készülődő urakat, és szívesen adnak tanácsot a teljes szmoking outfit-re vonatkozóan. Nálunk nem csak magát a szmokingot, de a kiegészítőket –úgymint mellényt, inget, kalapot, övet és cipőt is megvásárolhatja!

Férfi Ruhaszalon Pest
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
pest@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-16:00

Vasárnap: Zárva

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!