Skip to content
Kezdőlap » Magazin » Extravagáns esküvői öltöny bevállalós vőlegényeknek

Extravagáns esküvői öltöny bevállalós vőlegényeknek

  Az igazán nagy döntésen, a lánykérésen már túl van, ami mellett a megfelelő vőlegény öltöny kiválasztása a nagy napra már gyaloggalopp lesz. Közeledik a nagy esemény, amikor Ön és párja egy életre összekötik a sorsukat, amit a legközelebbi családtagokkal, barátokkal ünnepelnek meg egy fergeteges buli keretében.

  Nyilván Önnek sem mindegy, hogy miben kíséri az oltár elé a gyönyörű esküvői ruhát viselő menyasszonyt, és az sem mindegy, 30 év múlva az unokáknak mutogatott fotókon milyen esküvői öltönyben díszeleg.

  Tziacco esküvői öltöny márka azoknak a vőlegényeknek tervezi kollekcióit, akik ki akarnak tűnni a szürkeségből, szeretik az extremitásokat és hajlandóak bevállalni egy díszesebb, feltűnőbb darabot. Ezek az esküvői öltönyök különleges mintáikkal nagyon ünnepélyesek, mégis fiatalosak és üdítőek. A Budapest belvárosában található Férfi Ruhaszalon kínálatában elérhető Tziacco esküvői öltöny biztosan nem okoz csalódást, és strapabíró, hiszen igényes, kiváló minőségű anyagból készül.

  Hogy miért nem bonyolult a vőlegény öltöny választás? A Tziacco német márka a teljes vőlegény outfit-re gondol, tehát ha valaki mondjuk ezt a bézs színű, különleges gombolású öltöny zakót választja, akkor automatikusan tud kérni hozzáillő díszes mellényt, ceremoniális nyakkendőt, és inget.

  Menyasszonya egy hasonló, köves, trendi esküvői ruhát választott? Akkor a vőlegénynek is modern, mégis kellően ünnepélyes öltöny szettet illik felvennie. Egy hosszított fazonú, sötétszürke Tziacco esküvői öltöny mintájának, fényes anyagának és különleges gombolásának köszönhetően igazán extrém eleganciát biztosít.

  Az ördög a részletekben rejlik! Vegyünk alapul egy álomszépen kidolgozott mellényt! Sötétkék esküvői öltöny részeként tökéletes választás, és a lakodalom során már önmagában, zakó nélkül is megállja a helyét. Elegáns, praktikus, egyedi.

  Szeretne két színt összekombinálni az esküvői öltöny szettjében? Ez most egy nagyon trendi, fiatalos megoldás, és nekünk is nagy kedvencünk. Párosítsa össze ezt a letisztult, élénk kék színű Tziacco vőlegény öltönyt egy világosszürke (már-már ezüst hatású), igazán ünnepélyes mellény és csokornyakkendő kombóval!

  Ne felejtsen hozzáillő, jó minőségű szmoking inget sem választani!

  Reméljük sikerült inspirációt adnunk az extravagáns esküvői ruházatot kereső vőlegényeknek. Ne felejtse el, hogy pontosan a különlegességük miatt ezek az öltöny szettek később, más alkalmakra már nem igazán hordhatóak! Szerintünk még így is megéri! Hiszen egyszer hoz az ember egy ekkora döntést az életében…