Esküvői öltönyök, nem csak esküvőre! | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Esküvői öltönyök, nem csak esküvőre!

A férfiak és a vőlegény öltönyök

A férfiak nagy része a mindennapi életben nem visel öltönyt és nem jár öltönyben dolgozni. Sok vőlegény említi, hogy a ballagási öltönye óta nem vett új öltönyt, és hogy az esküvői öltönye lesz élete 2. öltönye. Így teljesen érthető, hogy ezek a vőlegények nem szeretnének olyan különleges esküvői öltönyt vásárolni, melyet az esküvő után nem tudnak sehová felvenni. 

Tziacco esküvői öltönyök

Tziacco exkluzív esküvői öltönyök

Talán nem is gondolják de ma már nagyon sok megoldás van arra, hogy egy hétköznapi, az esküvő után is viselhető öltönyt, akár különböző kiegészítőkkel különleges vőlegény öltözetté hangoljunk.

Wilvorst vintage esküvői öltöny

Wilvorst vintage esküvői öltöny

Wilvorst vintage öltönyök

A képeken látható vintage stílusú gyapjú öltönyök, könnyű és kényelmes viseletet biztosítanak a vőlegényeknek. Mivel anyaguk nem fényes vagy hivalkodó, így az esküvő után is viselhetők. A világos pasztellszínű öltönyöket főleg a tavaszi és nyári évszakokra ajánljuk. A sötétebb és kockás anyagúak az őszi és téli hónapokban hordhatók. A kockás öltönyök újra visszatértek a divatba, de ha valaki jobban kedveli az időálló egyszínű modelleket, akkor egy színben harmonizáló kockás mellény és csokornyakkendő is trendi vőlegénnyé varázsolja.

Atelier Torino Gála öltönyök

Atelier Torino Gála öltönyök

Az Atelier Torino trendi, olaszos, karcsúsított öltöny kollekciójának darabjai között minden évben találunk vőlegény öltöny modelleket is. Az öltönyök anyaga általában egy színű, vagy nagyon visszafogott mintás és fazonja klasszikus 2 gombos. Az öltönyöknek az a különlegessége, hogy több részesre tervezik a darabjait, az öltönyhöz illő mellény, csokornyakkendő vagy francia nyakkendő szettel.

Ha a vőlegény egyszerre viseli az egész öltözetet, akkor nagyon elegáns és ünnepi. Ha a későbbiekben csak az öltönyt hordja, akkor nem lesz túlöltözött a mindennapokban sem.

Wilvorst esküvői öltönyök

Wilvorst esküvői öltönyök

Mivel a Wilvorst cég Európa legnagyobb ceremónia öltöny gyártó cége, így sokan úgy gondolják, hogy csak esküvői öltönyöket készít, de ez nem igaz. A Wilvorst márkanévre hallgató öltöny kollekció darabjainak nagy része klasszikus fazonú öltöny, melyeket ceremónia mellény szettel lehet egyedivé és alkalomhoz illővé varázsolni.  

A Wilvorst esküvői öltönyöket néhány esetben fényes díszgombok tesznek egyedivé. Sokan nem gondolnak arra, hogy ezek a gombok az esküvő után lecserélhetők műanyag gombokra és ezáltal az öltöny elveszti ünnepi jellegét, az esküvői öltönyből mindjárt hétköznapi, üzleti öltöny válik.

Ön is szeretné esküvői öltönyét az esküvő után is viselni? Jelentkezzen be hozzánk és segítünk kiválasztani a megfelelő modellt!

 

 

 

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!