Wilvorst | Esküvői öltöny | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version
Wilvorst | Esküvői öltöny | Férfi Ruhaszalon
A Wilvorst cég több mint 100 éve készít esküvői öltönyöket. Európa legnagyobb vőlegény öltöny készítője. A vőlegény öltönyök többféle fazonban készülnek, divatos szabásvonalakkal, igazodva az aktuális trendekhez. Szakértő kolleganők segítenek a tökéletes, menyasszony ruhájához és szertartás jellegéhez egyaránt illő esküvői öltöny megtalálásában. Ha mégsem találja meg a megfelelő méretű, színű vagy elképzeléseihez illő esküvői öltönyt üzletünkben, a Wilvorst cég kínálatából bármit megrendelünk Önnek, felár nélkül. A méretre igazítás ingyen történik.

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!