Tziacco | Esküvői öltöny | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version
Tziacco | Esküvői öltöny | Férfi Ruhaszalon
A Tziacco esküvői öltöny márka a német Wilvorst cég olaszos, fiatalos, trendi márka vonala. Évente kétszer megújuló, az aktuális évszakhoz illő színek jellemzik a Tziacco vőlegény öltöny kollekciót. Nem egy hétköznapi öltönyben mondaná ki az igent? Nagyon jó választás akkor egy különleges szabású, mintás anyagú 5 részes Tziacco esküvői öltöny. Az 5 részes öltöny szett részei: zakó, nadrág, mellény, francia nyakkendő, díszzsebkendő. A Tziacco kollekcióban megtalálhatók a külön rendelhető ceremónia mellény szettek, ahol a mellény, francia nyakkendő vagy csokornyakkendő ugyan olyan színű és anyagú.

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!