Skip to content
Kezdőlap » Magazin » Esküvői öltöny divat 2023-ban

Esküvői öltöny divat 2023-ban

  Ha a vőlegény öltöny divatról van szó, akkor 2023-ban az egyszerű elegancia és a modern minimalizmus lesz a divat. Az idei év trendjei között az egyszerű és letisztult vőlegény öltönyök dominálnak. A modern, minimalista stílusú öltönyök ideálisak azoknak a vőlegényeknek, akik az egyszerű eleganciára és a letisztult vonalakra szavaznak. Az esküvői öltönyök anyaga között a könnyű, légáteresztő anyagok, mint például a len és vékony gyapjú lesznek a legnépszerűbbek. Továbbra is keresettek azok az öltönyök melyek sztreccs anyaggal kombináltak, ezzel biztosítva a mozgás szabadságát.

  Az esküvői öltönyök színei között, a klasszikus kék és szürke színű öltönyök mellett, a bátrabbak számára, a zöld, mogyoró és mályva árnyalatok is megjelennek 2023-ban. A sötétkék és a szürke esküvői öltöny marad az örök klasszikus. A sötétkék árnyalatú öltönyöket lehet bátran viselni az esküvőn, mert elegánsak és az esküvő után is hordhatók bármilyen alkalomra.

  Az élénkebb vagy világos kék vőlegény öltöny még mindig nagyon trendi. Emellett, a bátrabb vőlegényeknek a visszafogottan élénk színek is nagyon jól állnak, mint például az olajzöld vagy a bordó. Az élénkebb színű vőlegény öltönyöket általában 3 részesre tervezik, a mellény színe megegyezik az öltöny színével, csak a nyakkendő vagy a még mindig divatos csokornyakkendő tér el színben.

  Az öltöny mellett a kiegészítők is nagyon fontosak a vőlegény öltözetében. A megfelelő cipő, öv, nyakkendő és vőlegény mellényszett kiválasztása elengedhetetlen a tökéletes megjelenéshez. A vőlegényeknek érdemes odafigyelni a részletekre, mert az apró kiegészítők nagyban hozzájárulnak az elegáns összhatáshoz.

  Ha szeretnének egy modern, trendi vőlegény öltönyt az esküvőjükre, látogassanak el öltönyboltunkba, ahol széles választékban kínáljuk a legújabb trendeknek megfelelő esküvői öltönyöket és kiegészítőket. 

  Kérje szakértő kollégáink segítségét, hogy megtalálja a tökéletes vőlegény öltönyt az esküvőjére!

  Bejelentkezés