Élvezze kényelmes öltönyben a céges partykat! | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Élvezze kényelmes öltönyben a céges partykat!

Bizony, eltelt egy újabb év, és újra eljött a legszebb, legmeghittebb ünnep, a karácsony. Cége válogatja, de akár kicsi vállalkozásról, akár nagy nemzetközi multiról beszélünk, általában mindenhol tartanak valamilyen bulit vagy vacsorát az ünnep alkalmából. Nem csak azért, hogy a csapat tovább épüljön, hanem azért is, hogy a cégvezetők egyfajta számvetést adjanak, netalántán évvégi bónuszt osszanak. És van olyan is, ahol az ügyfelekkel együtt tartják a céges karácsonyt, ekkor nyilván még jobban ügyelni kell arra, hogy a legjobb arcunkat mutassuk.

Egy biztos, ha az alábbi tanácsainkat betartja, akkor Ön biztos jól fogja magát érezni a karácsonyi partyn.

1. Mentse el az eseményeket Outlook/Gmail naptárába!

Sűrű hónap ez a december, és ki szeretne azzal a kellemetlenséggel szembesülni, hogy elfelejtett elmenni kedvenc ügyfele céges karácsonyi partyjára…. Éppen ezért különösen fontos ebben az időszakban, hogy minden meghívást akkurátusan elmentsünk a naptárunkba, rögtön, amint megkaptuk őket. Régivágású uraknak természetesen klasszikus, bőrkötéses határidőnaplóba is ér időpontot jegyezni!

2. Vigyen kísérőt magával!

Egy igazi férfi legértékesebb kiegészítője a párja, aki akár egy kötelező céges karácsonyi vacsorára is elkíséri. Egy elegáns hölgy mind intellektuálisan, mind külsőségekben tökéletesen passzol párjához. Önnek is könnyebb lesz párban elvegyülni, ha esetleg kevés embert ismer a buliban, így máris oldottabban indul neki az estének. Biztosan nem tévednek az öltözetet tekintve, ha párja fekete vagy kék alkalmi ruha, Ön pedig egy elegáns, sötétkék üzleti öltöny mellett dönt. Hölgyeknek ajánljuk az Igen Szalon alkalmi ruha választékát, Uraknak pedig a Tommy Hilfiger öltöny kollekcióját, amit Budapest belvárosában található szalonunkban érhet el.

3. Öltözzön fel szépen, elegánsan!

És el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, ami az egyik legsarkalatosabb a karácsonyi céges partyk kapcsán. Ugyanis elképesztően fontos, hogy milyen benyomást teszünk egy-egy ilyen alkalommal kollégáinkra, főnökeinkre, partnereinkre vagy ügyfeleinkre. Még ha nem is járunk mindennap üzleti öltönyben, ilyenkor illik a legszebb szettünkben virítani az év végi vacsorán. Simán felvehető egy kötetlenebb vacsorára egy elegáns üzleti öltöny, amit a Férfi Ruhaszalonban személyre tud szabatni a kiválasztott paraméterek alapján. Itt minden mást is megtalál az alkalmi öltöny szetthez: bőrcipőt, nyakkendőt, csokornyakkendőt és inget is. Ha pedig komolyabb jellegű meghívásnak kell eleget tennie, akár koncerten vagy évvégi gálaesten, akkor vásárolhat vagy kölcsönözhet szmokingot, aminek a szabályairól korábban már írtunk ezen a blogon. A Férfi Ruhaszalon munkatársai segítenek kiválasztani önnek a tökéletes szmokingot. A teljes szettre pedig a csokornyakkendő teheti fel a pontot és már indulhat is a karácsonyi céges gálaestre.

4. Vegyen magához egy pohár puncsot és élvezze az estét!

Attól még senkinek sem esett bántódása, hogy megivott egy pohár italt! Tegyen így Ön is, egy pohár friss punccsal vagy pezsgővel oldottabb lesz a hangulat, és az italos pultnál amúgy is könnyebben botlik ismerősökbe az ember. Fogyasszon mértékkel, és élvezze az estét! Közeleg az év vége!

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!