Elegancia avagy Wilvorst | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Elegancia avagy Wilvorst

Egy kis történelem: 1916. Európában még javában dúl az első világháború. A változások kora ez. A nők eldobják a fűzőt és megmutatják természetes alakjukat ezzel teremtve meg a természetes eleganciát. Ez olyan horderejű változás, amit a férfiaknak is követni kell, így teremtődik meg az „elegáns úriember”, akinek az alkalomhoz illő szmokingban kell megjelennie az üzleti uzsonnán, vagy keményített zsakettben van jelenése a szivarszobában. A ruhák szabása a katonai kabátok hosszított fazonját és szűkített derekát örökölte meg.

Ezt az új hullámot lovagolta meg Wilhelm Vordemfelde, a WILVORST (WILhelm VORdemfelde STettin) cég megalapítója is. A WILVORST alkalmi öltözeteit a kiváló alapanyagról és minőségről, illetve az aprólékos, részletekbe menő kivitelezésről ismerhetjük meg. Az évek során nagyvállalattá nőtte ki magát és 1965-től kizárólagosan az esküvői férfi ruházat egyik vezető márkája. A tavaly 100. születésnapját ünneplő cég folyamatosan követi a divat újdonságokat és a lehető legszélesebb választékot nyújtja szmoking, zsakett és frakk terén.

Kifinomultság és elegancia a legapróbb gombig. A WILVORST szmokingok minőségi anyagokból, különleges színekben és mintákban készülnek. A hagyományos fazonon kívül dönthet modernebb, úgynevezett slim szabású szmoking mellet is. Érdemes csokornyakkendővel, fekete vagy színes spanyolövvel vagy mellénnyel feldobni az öltözetet.

A tradicionálisabb, nagyobb esküvőt tervezőknek elsősorban a hosszan végződő zsakettet érdemes választaniuk, az igazán vonzó megjelenésért. A konvencionális fekete vagy szürke zsakett mellet lehetőség van kék színben is választani, amit a hozzá illő mellény szettel teheti elegánssá. Ízlés szerint nyakkendővel illetve selyem nyaksállal és fekete vagy szürke kalappal egészíthető ki.

Azok számára, akik követnék ezt a vonalat, de valami speciálisabbat, izgalmasabbat szeretne, azoknak ajánljuk a frakkot, egy kis fekete selyem cilinderrel megbolondítva - az igazi szexi hatásért. A formálisabb eseményeken piké inggel, mellénnyel, csokornyakkendővel és fekete lakkcipővel hordják. Ezt a viseletet elsősorban bálok és esti alkalmakkor viselik (esküvőre nem ajánlott).

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!