Skip to content
Kezdőlap » Magazin » Chino nadrág és ing a Tommy Hilfigertől

Chino nadrág és ing a Tommy Hilfigertől

  Többször méltattuk már korábban a Tommy Hilfiger férfi kollekció egyedi darabjait, és úgy általában az amerikai márkát, ami a férfi és női divat állócsillaga hosszú évtizedek óta. Lezser eleganciájával, könnyed mintáival, letisztult színeivel na és a hamisítatlan amerikai életérzéssel a magyar férfiak szívét is meghódította már a Tommy Hilfiger, amely a kevés helyek egyike közül, Budapesten, a Férfi Ruhaszalonban is elérhető.

  A kollekcióban mindent megtalálnak maguknak az urak, ami üzleti viselethez kellingüzleti öltöny, zakó és nadrág. Sportos Tommy Hilfiger darabokat azonban nem árusítunk.

  Könnyed nyári estékre, szabadidős programokra, esti randira keres Tommy Hilfiger szettet? Akkor lovagolja meg az utóbbi évek legnagyobb divatját, és szerezzen be magának néhány pár színes chino nadrágot! Ez a laza nadrág két svédzsebes és farzsebes, bővebb ülepű vékony szövetű nadrág, amit feltűrve is viselhetnek. A katonai viseletből került át a hétköznapi öltözködésbe, a spanyol- amerikai háború után, amikor is az amerikai veteránok visszatértek a Fülöp-szigetekről. Ezek után nincs más tennivalója, mint eljönni a Budapest belvárosában működő Férfi Ruhaszalonba és választania párat a chino nadrágokhoz illő, menő Tommy Hilfiger férfi ing modellek közül.

  Randija van munka után és szeretné lenyűgözni a hölgyet megjelenésével? Egy mokkaszínű, felhajtott szárú chino nadrággal és egy fehér Tommy Hilfiger férfi inggel nyert ügye lesz! Párosítsa bátran sportcipővel vagy elegáns bőr cipővel és sötét színű övvel!

  Szereti a kockás mintát? Természetesen a Tommy Hilfiger kollekció is tartogat az Ön számára vagány, kockás férfi inget. Ha a haverokkal indul esti iszogatásra és esetleg egy spontán buli is beleférhet az estébe, akkor a kockás férfi ing mellé párosítson sötétkék, lezser chino férfi nadrágot!

  Este megiszik egy koktélt a kedvenc ügyfelével? Akkor fontos, hogy lezseren elegáns legyen. Az igazi nyári melegben nincs is kényelmesebb egy vajszínű, visszahajtott szárú férfi chino nadrágnál. Hogy mivel tudja még elegánsabbá tenni és mégsem túlöltözni az alkalmat? Egy különleges mintájú, kék árnyalatú Tommy Hilfiger férfi ing tökéletes kiegészítője lehet a szettnek. Sőt, főszereplője!