Bőr cipő kalauz, minden alkalomra | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Bőr cipő kalauz, minden alkalomra

A Wilvorst cég Európa egyik legnagyobb férfi ceremónia- és alkalmi ruházat gyártója. Fontosnak tartják, hogy márka üzleteikben ne csak az öltönyt, esküvői öltönyt vagy szmokingot, hanem a teljes öltözetet megtalálják a férfiak.

A Wilvorst cég inget, mellény szettet, nyakkendőt és cipőt is készít. Az, hogy Önök egy márkaüzletben minden kiegészítőt megtaláljanak, ami csak az öltönyökhöz kellhet, azért is fontos, mert öltönyt próbálni csak hozzá illő inggel együtt szabad. Hogyan is láthatnák az összképet e nélkül? Ugyanilyen fontos lehet a megfelelő stílusú és színű férficipő viselete is. A Wilvorst márka bőr cipőinek minden része, kívül-belül és még a talpán is bőr. Ennek köszönhetően a Wilvorst bőr cipők nagyon kényelmesek.

Felmerül a kérdés, hogy milyen cipőt illik hordani a különböző öltönyökhöz vagy öltözetekhez? Az, hogy az anyaga csak és kizárólag bőr lehet, az szinte már nem is kérdés. De vajon milyen lehet a fazonja? Struktúrája? Színe? Hogyan nevezik a különböző férficipőket? Mindebbe próbálunk cikkünkben egy kis bepillantást adni.

A szmokingok klasszikus viselete a lakkbőr cipő. Régebben csak fekete lakkbőr cipő volt kapható, de napjainkban, amikor divatos lett a sötétkék szmoking, már elérhető sötétkék magas fényű bőr kivitelben is. 

Az öltönyökhöz viselhető klasszikus Derby bőrcipő modellek több színben is elérhetőek. Lehetnek feketék, barnák vagy akár sötét kékek. Egy fekete Derby cipő minden férfi ruhatárának elengedhetetlen kelléke, még akkor is, ha csak egy darab öltönye van ünnepi alkalmakra.

Aki unja már a nagyon klasszikus modelleket, az szívesen visel szabott vagy extra tűzésekkel díszített cipőket, melyek már mindenféle bőr változatban készülnek.

A monk cipők a modern meglelői az Oxford vagy Derby stílusú cipőknek melyek lehetnek 1 vagy 2 pántosak. A monk bőrcipők 1-2 éve újra divatba jöttek, most már akár színes bőr kivitelben is. Aki szeretne egy kis extrát vinni öltözetébe, annak öltönyeihez nagyon jól mutat majd egy olyan bőr cipő mely a szürke, sötét kék vagy barna szín árnyalataival játszik. Ezek a cipők akár farmer nadrághoz is hordhatók.

A Wilvorst cégnél nagy sikert arattak azok a klasszikus fazonú cipők melynek az anyaga nyomott mintás bőr. Vannak matt és magas fényű bőr változatban is.

A Chelsea csizmák reneszánszukat élik, persze, hogy a Wilvorst cipő kollekciójában is megtalálhatók! Fekete színben bármely öltöny elegáns kiegészítői lehetnek!

És hogy mit viselnek majd jövőre az elegáns férfiak? Konyak színű, színárnyalatos, Oxford bőrcipőt!

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!