Az üzleti életben is elegánsan | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Az üzleti életben is elegánsan

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy az üzleti sikerek nagy része a megjelenésen is múlik. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ruhát visel, amikor az üzleti partnerével találkozik, vagy amikor egy fontos tárgyaláson vesz részt. Gondoljon csak bele, mikor tűnik komolyabbnak? Ha egy koptatott farmert és pólót visel, vagy ha egy trendi üzleti öltöny vagy egy sportosabb zakó mellett dönt? A helyes válasz természetesen az utóbbi, bár egyik férfitől sem várja el senki, hogy felkészült legyen a legfrissebb üzleti öltöny trendekből, és ennek megfelelően is öltözködjön.

Önnek sem kell naprakésznek lennie a divatvilágot illetően, hiszen itt vagyunk mi, akik segítünk Önnek minden üzleti öltöny - döntésben.

Ha 2016-ban (is) szeretne trendi és stílusos lenni az üzleti világban, mindenképpen be kell szereznie legalább egy kék színű öltönyt! A legújabb trendek a vékony, illetve sportosabb testalkatú uraknak kedveznek, már ami a szabásvonalakat illeti, hiszen még inkább a slimfit és extra slimfit öltönyök kerülnek előtérbe.

A macisabb, erősebb testalkatú férfiaknak sem kell csüggedniük, hiszen egyedi méretre készített öltönyök is léteznek, melyek készülhetnek a 2016-os év legtrendibb kék színeiből. Egy dologra kell csupán figyelni, amennyiben egyedi méretre készített öltönyt rendelne. Hagyjon elegendő időt nekünk, hogy megrendelhessük az Ön méretének megfelelő öltönyt! Az ilyen típusú üzleti öltöny megrendeléséhez legalább 4 hétre van szükségünk, míg megérkezik a szalonba. Ne feledje, ezt követően Önnek még fel is kell a megrendelt darabot próbálnia, és előfordulhat hogy néhány utolsó igazításra is szükség lesz! Javasoljuk, tervezzen előre és gazdálkodjon az idejével! Tetszik egy, a szalonban lévő öltöny, de épp nem elérhető az Ön méretében? Semmi probléma, kérésére berendeljük Önnek a németországi raktárból, és amennyiben rendelkeznek a kiválasztott darabbal, 1-2 héten belül már viselheti is a legújabb trendeknek megfelelő üzleti öltönyt!

Ha a sportosan elegáns megjelenés mellett döntene, szintén bevethető a kék szín! A sportzakók esetében is számtalan variáció közül választhat. A smart casual dresscode nagyobb mozgásteret enged, mind a színárnyalatok, mind az anyagtípusok tekintetében. Itt az egészen világoskéktől a középkéken át az egészen sötétkékig bármilyen szín viselése megengedett. Arra kel figyelnie csupán, hogy a választott kék színhez passzoljanak azok a színárnyalatok, melyeket a zakóhoz kombinál. A sportzakók fazonját tekintve itt is a slimfit és extra slimfit fazonok az elterjedtebbek, azonban bármilyen egyéb fazonú, a konfekciótól eltérő méretű zakó rendelhető, csupán elegendő időt kell hagyni nekünk.

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!