Az esküvői öltöny vásárlás nagy döntése | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Az esküvői öltöny vásárlás nagy döntése

Kedves Olvasónk!

Nemrég meghozta élete egyik legnagyobb döntését azzal, hogy feleségül kérte szerelmét. Először is gratulálunk, és élethosszig tartó boldogságot kívánunk! Most, hogy fellélegzett és kitűzték az időpontot, ideje visszatérni a földre, és elkezdeni tervezni az esküvőt. Téves ugyanis azt hinni, hogy minden a nő dolga, és hogy az esküvői ruhától kezdve a dekoráció megtalálásáig mindenről a menyasszonynak kell gondoskodnia. Ne féljen azonban, nagyon izgalmas kaland lesz a készülődés, és talán még közelebb hozza majd Önöket a párjával, amennyiben ez még lehetséges. Ez egy olyan közös projekt, amiből mindenki egyenlően kiveheti a részét, pontosan azért, hogy a végeredmény majd a nyáron vagy tavasszal egy álom esküvő legyen. Na de ne szaladjunk ennyire előre!

Az első és legfontosabb dolog a megfelelő esküvői öltözet megtalálása mindkét fél részére. Ne is kezdjen el kutakodni a szekrényben egy régi üzleti vagy alkalmi öltöny után, mert ez az alkalom egyedi megjelenést kíván! Sajnos ez nem egy egyszerű téma, nem úgy megy, hogy az ember besétál egy üzletbe, leakasztja a tökéletesen rászabott esküvői öltöny modellt, majd fizet és távozik. Ritka az, hogy az ember konfekcióméret, és csak úgy ráöntötték a boltban kapható öltöny fazont. Az alkalmi öltöny választék pedig igen szerény Magyarországon, mert kevés a kereskedő, aki ezzel a szűk piaccal foglalkozik. Szerencsére a Budapest belvárosában található Férfi Ruhaszalonban nemcsak az esküvői öltöny kínálat széles, de minden ahhoz kapcsolódó kiegészítő is megtalálható.

Fazont tekintve jelenleg az úgynevezett slim-fit a divat, ami azt jelenti, hogy az öltöny szűk és teljesen testhez álló. Ez elsősorban a nadrágrészt tekintve jelenthet kihívást, hiszen jóformán mindent láttat egy ilyen típusú szabás. A nadrág egyre rövidebb, épp, hogy csak eltakarja a bokát. Azok az urak is megtalálják a megfelelő öltönyt akik normál méretű vagy klasszikus fazonú esküvői öltönyt szeretnének, sőt egy kis súlyfelesleg miatt sem kell aggódni, hiszen minden öltöny elérhető telt, köpcös vagy nyújtott méretben is. Ha pedig tetszik Önnek a kiválasztott modell, de a méret nem 100%-os, akkor meg tudjuk rendelni az adott esküvői öltönyt a külföldi gyártótól. Ennek van egy hosszabb átfutási ideje, éppen ezért nem szabad az utolsó pillanatra hagyni a vőlegény ruha kiválasztását.

Budapest egyik legnagyobb vőlegény ruha választékával rendelkezik a Férfi Ruhaszalon, olyan nagy divatmárkák öltönyeit és kiegészítőit kínáljuk, mint a Wilvorst, Tziacco, Masterhand vagy a Prestige. Szalonunkban teljes körű szolgáltatást kap szakértő kollégáinktól a tanácsadástól kezdve a méretreigazításon át a helyes kiegészítők (vőlegény cipő, ing, mellényszett, dísznyakkendő, dísz zsebkendő, öv, stb) öltönyhöz való párosításáig.

Arra is van lehetőség, hogy egyéni igények szerint, a vőlegénnyel közösen tervezzük meg az esküvői öltönyt. Szalonunk rendkívül bő öltöny választékkal rendelkezik, ám mindennek ellenére mégis előfordulhat, hogy Önnek egy, valamely katalógusunkban látott öltöny tetszene. Ebben az esetben lehetősége van a katalógusból kiválasztott öltönyt konfekció méretben megrendelnie! A különlegességeket kedvelő uraknak pedig előszeretettel ajánljuk a Prestige márka különleges alapanyagait, amelyekből mind konfekció mind egyedi méretű vőlegény öltöny előállítható. Ebben a kollekcióban fényes anyagú, enyhén mintázott, ünnepélyes jellegű esküvői öltönyöket próbálhat, amit megrendelést követően 8 héten belül szállítunk.

Jelentkezzen be hozzánk a Férfi Ruhaszalonba, hogy csak és kizárólag Önre összpontosíthassunk!

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!