Az elegancia a tökéletes inggel kezdődik | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

Az elegancia a tökéletes inggel kezdődik

Már nyílnak a völgyben a kerti virágok, és áhítattal szívjuk magunkba a tavasz első napsugarait. Lassan lekerülnek a nagy szövetkabátok, és egyre több férfit látunk az utcán zakóban vagy ingben és esetleg mellényben. Bevalljuk, a Férfi Ruhaszalon női munkatársainak ez a kedvenc időszaka az évből!

Milyen jól is mutat az, ha egy férfi határozottságot szeretne sugározni magáról, és átgondolja a teljes szettjét, a nadrágtól az ingen át a cipőig!

Legyen szó elegáns öltözetről vagy laza hétvégi programról a barátokkal. Ön is szeret elegánsan öltözködni? Esetleg mindennap öltönyben kell járnia? Akkor turbózza most fel tavaszi ruhatárát néhány vadiúj Eterna casual ing modellel vagy néhány pimaszul vagány Tommy Hilfiger ing újdonsággal!

A Tommy Hilfiger márka az igazi amerikai életérzést tükrözi, és sportosan elegáns, egyedi üzleti öltöny, valamint férfi ing kollekciójával már több mint egy éve színesíti a Férfi Ruhaszalon kínálatát. Ingjei elsősorban slim-fit-ek, vagyis karcsúsítottak. Ez a trend már évek óta a férfi ing divatban, amit érdemes követni. A másik trend, ami abszolút érvényes a Tommy Hilfigerre, az a kék szín gyakori használata. Az amerikai márka kollekciójában az egészen világostól a sötétebb kékig mindenféle áranyalatban, kockás és csíkos mintában felsorakozik ez az elegáns szín, ami abszolút egyeduralkodó a férfi viselet terén.

Egy klasszikus Tommy Hilfiger férfi ing kockás mintával remekül párosítható sötétkék, szürke vagy fekete üzleti öltönnyel, de akár farmerral is.

Nagyon trendi egy fehér slim-fit ing, fekete gombokkal, ami bármilyen eseményre felvehető, legyen szó esküvőről, üzleti vacsoráról, vagy hétvégi mozizásról. A fehér ing egy örök klasszikus, ami nem hiányozhat egyetlen férfi ruhatárából sem!

Figyelmébe ajánljuk az Eterna svájci márkát, melynek előnye, hogy széles a mozgástér, és Ön nem csak slim-fit fazont választhat, hanem klasszikus bővebb szabású ing modellt is. Ha nem kedveli a most divatos vékony gallért, választhatja azt szélesebbel is. A Férfi Ruhaszalon teli van tavaszi újdonságokkal, tekintse meg honlapunkon vagy személyesen az Eterna vadiúj ing kollekcióját! Szintén óriási előny, hogy ezek az ingek nem gyűrődnek, így Önnek nem kell vesződnie a vasalással.

Példaként egy lezser, nagykockás Eterna ing, ami igazán látványos lehet egy barna vagy beige szövetnadrággal. Előkerültek a trench kabátok, amik nagyon elegánsak egy kék csíkos üzleti inggel kombinálva. Igazán különleges egy vízszíntes irányban csíkos Eterna ing, amivel biztosan elkápráztatja üzleti partnereit is.

Ha kérdezik Önt, bátran mondja, hogy üzleti ingjeit a Férfi Ruhaszalonból szerzi be! Amennyiben egyedibbet szeretne, vagy egyszerűen csak nehezen talál konfekció méretben inget, akkor Önnek ajánljuk a Férfi Ruhaszalon ingkészítés szolgáltatását. Ön eljön hozzánk, kiválasztja az anyagot, a márkát és a fazont és mi Önre szabjuk. Különösen kedvelik ezt az opciót azok az urak, akik szinte mindennap üzleti öltönyben és ingben járnak dolgozni.

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!