A férfi alkalmi viselet és a divat | Magazin | Férfi Ruhaszalon

Home Tommy Hilfiger Öltöny Esküvői öltöny Ceremónia öltözet Kiegészítők Magazin Kapcsolat +36 30 776 9635 Bejelentkezés English version

A férfi alkalmi viselet és a divat

Mit visel a divatos férfi?

A prémiumkategóriás öltönyház, a Wilvorst remek választás bármely férfi számára, aki elegáns megjelenésre vágyik. Legújabb kollekciója széles, izgalmas választékot nyújt a férfi alkalmi ruhák terén a szolid öltönyöktől egészen az esküvői zsakettekig.

Egy férfi sokféleképpen lehet elegáns. Akik a feltűnésmentes, fekete összeállításokra esküsznek, remekül szabott rövid öltönyök és szmokingok közül válogathatnak. Kedvenc színüktől a kiegészítők megválasztásakor sem muszáj elszakadniuk, hiszen a mellény és a nyakkendő is készülhet szép, fekete anyagból.

Azoknak is akad bőven választása, akik a komoly eleganciát szeretnék kicsit feldobni. A feketét preferálók hordhatják zakójukat mintás anyagú, fekete mellénnyel, valamint ugyanabból az anyagól készült, díszes nyakkendővel.

A bevállalósabbaknak nem kell a mintázott anyagot a zakó alá rejteni. Az egyforma öltönyök tengeréből könnyű kitűnni egy diszkréten mintázott, fényes anyagú szmokinggal vagy esküvői öltönnyel. A hatásos megjelenést könnyű elérni, egy-egy megnyerő színt alkalmazva.

A szmoking és az esküvői öltöny – mely vőlegények számára lehet akár hosszított is – ebben az esetben is a klasszikus fekete. A szín a mellényen, a nyakkendőn és a díszzsebkendőn jelenik meg. 2015-ben a férfi alkalmi ruhák divatos kiegészítő színei a fémes árnyalatok lesznek. A szürkés, ezüstös tónusok az esküvői öltönyökhöz is remekül illenek. A leendő vőlegények természetesen különlegesebb fazonokat is találhatnak.

A Wilvorst TZIACCO kollekciója ideális azoknak az uraknak, akik szeretnének kitűnni a tömegből esküvőjükön. Az itt található elegáns fazonok és nemes anyagok remekül megállják a helyüket nagyobb ceremóniákon is. Ha valami igazán kifinomult öltözéket keres, választhat a zsakettek közül. Ha pedig esküvőjén is hagyományos öltönyt szeretne viselni, a kifogástalan anyagok és az ízléses kiegészítők tehetik tökéletessé külsejét. Azoknak a férfiaknak, akik később szívesen viselnék esküvői öltönyüket más alkalmakon is, érdemes megismerkedniük a Digel casual kollekciójával. Ezek a stílusos öltönyök rengeteg eseményre illenek. Fel lehet őket venni esküvői öltönyként egy kisebb ceremónián, különféle ünnepi alkalmakon vagy üzleti találkozókon. Egy divatos Digel casual öltöny megvásárlásával egy sokoldalú alkalmi ruhával gazdagodhat.

Férfi Ruhaszalon
Mobil:
+36 30 776 9635


E-mail:
info@ferfiruhaszalon.hu


1065 Budapest, Révay köz 2-4.
Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek: 11:00-19:00

Szombat: 10:00-15:00

Vasárnap: Zárva
Megközelítés:

Autóval: A környező utcákban munkanapokon parkolási díj van, de hétvégén ingyenes. Legközelebbi parkolók: Erzsébet mélygarázs (300m), Care Park Opera (450m).
Tömegközlekedés: Az üzlet a Deák Ferenc tértől illetve az Arany János utcai metrómegállótól is pár perc sétára található.

Öltönypróbára bejelentkezés nem szükséges, de ha szeretné, hogy személyes, egy órás szaktanácsadást biztosítsunk, akkor kérjük foglaljon időpontot.

Szeretne bejelentkezni? Kérdése van?
Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül válaszolunk:

Bejelentkezését a várakozások elkerülése miatt szívesen vesszük!

Név:

Tel:

Hány órakor?
E-mail:

Melyik nap szeretne jönni?

Megjegyzés:

Az oldal optimális működése érdekében a Google Analytics az ön eszközén sütiket (cookie-kat) tárolhat. Ezekről bővebb tályékoztatást a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat.

 
Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!