Skip to content
Kezdőlap » Magazin » A 2020-as vőlegény divat

A 2020-as vőlegény divat

  A német Wilvorst cég Európa legnagyobb ceremónia és vőlegény öltöny gyártója. Minden év elején megjelenő esküvői öltöny kollekciója iránymutató az adott évben esküvőre készülő vőlegényeknek.

  Lássuk mi a vőlegény öltöny divat 2020-ban!

  Wilvorst vőlegény öltöny kollekció

  A cég vezető kollekciójában az esküvői öltönyök még mindig a kék minden árnyalatában pompáznak. Az eddigi években inkább a sötét kék öltönyök, most inkább az élénkebb kékek divatosak. A ceremónia mellény szettek, azonos színű francia vagy csokornyakkendővel, eltérő színűek az öltönyöktől. Most élénkebb színekben és nagyobb mintákkal álmodta meg a tervező. A vőlegény ing színe követi a menyasszonyi ruha árnyalatát, mely lehet fehér, tört fehér vagy egész mély bézs árnyalatú.

  Green Wedding esküvői öltöny kollekció

  Wilvorst cég tavaly debütált „green wedding” névre hallgató vőlegény öltöny kollekciója egyre sikeresebb Európában. Ez az esküvői öltöny kollekció 100%-ban természetes anyagokból készül, vegyi anyag mentesen, megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. Az öltönyök pasztell és világos színű tiszta gyapjú anyagokból készülnek, gombjaik csontból vannak. Az esküvői öltönyökhöz kínált mellény szettek és csokornyakkendők általában kockás mintájúak. Vintage stílusú esküvőhöz vagy ha a menyasszony vintage stílusú esküvői ruhát választ, kiváló választás. Ha Ön környezet tudatos tudatos vőlegény és szereti a természetes anyagokat, akkor ezt az esküvői öltöny kollekciót Önnek találták ki.

  Atelier Torino Gála vőlegény öltönyök

  Ez a kollekció olyan, akár esküvői öltönynek is hordható öltönyöket tartalmaz, melyeket a vőlegény az esküvő után is viselni tud. A slim fazonú gyapjú esküvői öltönyöket díszes gombokkal látták el, de a gombok cseréje után az öltöny bármely hétköznapon is hordható.

  A vőlegény öltönyök azonos anyagból készült ceremónia mellénnyel és csokornyakkendővel kaphatók. Még idén is divatos a csokornyakkendő és hózentróger, mint az öltözet kiegészítői.

  Tziacco esküvői öltöny kollekció

  Tziacco vőlegény öltönyök a különleges, nem mindennapi öltönyökre vágyó vőlegények álmai. Ha Ön mindennap öltönyben jár dolgozni és élete egyik legfontosabb napján másra vágyik, akkor a Tziacco esküvői öltönyök között biztosan talál megfelelő darabot. A kollekció minden darabja egy komplett öltözet, nem kell azon gondolkodni, hogy milyen mellényt vagy nyakkendőt válasszunk az öltönyhöz. Mintás vagy fényes anyagok, különleges fazonok, színpompás mellények és nyakkendők.

  Prestige vőlegény öltöny kollekció

  Egyedi esküvői öltönyre vágyik? Nem szeretné, ha bárki másnak ugyan olyan lenne? Szeretné Ön kiválasztani az anyagot, az öltöny fazont, a mellény mintáját vagy a nyakkendője fazonját? Akkor a Prestige kollekcióban biztosan talál Önnek tetsző anyagokat vagy mintákat.

  Ha legalább 10 héttel az esküvő előtt eljön hozzánk, akkor elegendő idő marad az Ön egyedi esküvői öltönyének legyártására. Ne várjon az utolsó pillanatig, ha nem szeretné másra bízni az esküvői öltözete megtervezését vagy egyedi méretben szeretne öltönyt készíteni.

  Idén van az esküvője? Jöjjön el hozzánk minél hamarabb, hogy segítsünk megtalálni a megfelelő vőlegény öltönyt. Budapest legnagyobb esküvői öltöny kollekciójával és minden hozzá szükséges kiegészítővel várjuk Férfi Ruhaszalonban.