Vintage esküvőhöz vintage esküvői öltöny

Évek óta egyre több ifjú pár dönt vintage stílusú esküvő rendezése mellett. A vőlegények nagy részének ez nem sokat mond, de ha arra gondolunk, hogy a szó francia eredetű, és alapból a jó minőségű borra használták, akkor talán többen felkapják a fejüket. És hogy mit jelent ez az esküvő tekintetében?
 
A vintage stílus, melyet leginkább „békebeli stílus”-nak fordíthatunk, az 1920-as évek Amerikáját idézi. A tárgyak és a ruhák réginek tűnnek, az öltönyök kockások és világos színűek, főleg a pasztell színek dominálnak. Hódítanak a mellények, a csokornyakkendők, a kalapok, a konyak bőr cipők a hozzáillő bőr kapcsos hózentrágerrel.

Vintage esküvő 1920'
 

Fókuszáljunk a számunkra legfontosabbra, az esküvői öltönyre!
 

Ha a menyasszony vintage esküvői ruhát választ, akkor a vőlegénynek egy hozzá stílusban illeszkedő esküvői öltönyt kell választani. Szóba sem jöhet szmoking, zsakett, vagy egy fekete esküvői öltöny.
 
Wilvorst vintage vőlegény szettek
 
Az esküvői öltöny színe világos, homokszínű, drapp, mogyoró barna, halvány szürke vagy esetleg kék. Amennyiben a vőlegény szívesen viseli a kockás esküvői öltönyt, vagy az apró mintásat, annál jobb és látványosabb a vintage hatás! Ha az esküvői öltöny kockás, akkor a kiegészítőket érdemes egyszínűben választani.
 
Wilvorst vintage mellény szettWilvorst vintage vőlegény öltöny szett
 
Ha a vőlegény inkább sötétebb anyagú, klasszikusabb esküvői öltönyt szeretne, akkor a kiegészítők lehetnek vintage stílusban, vagy akár kockásban.
 
Wilvorst vintage szett
 
Az esküvői öltöny kiegészítői a mellény, a nyakkendő és a díszzsebkendő. Ebben a korszakban a nyakkendő, csokornyakkendőt jelentett. Szintén nagyon divatos volt az esküvői öltönyhöz hózentrágert viselni. Nem csak a vőlegény esküvői öltönyét, de a vőlegényt kísérő férfiak öltözetét is feldobja egy kockás csokornyakkendő.
 
Wilvorst vintage esküvő
 

Szeretne Ön is vintage esküvőt párjával? Kedvese rajong a vintage esküvői ruhákért? Jöjjön el hozzánk és találjuk meg együtt a megfelelő vintage esküvői öltönyt a hozzá illő kiegészítőkkel!

Név: *

E-mail: *

Telefonszám: *

Melyik nap szeretne jönni?

Kezdje el begépelni a dátumot, pl. 2018.12.28.

Hány órakor?

Az esemény típusa: *

Az esemény dátuma: *

Kezdje el begépelni az esemény dátumát a következő módon, például: 2019.05.09.

Megjegyzés:

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!