Mit visel a vőlegény 2019-ben?

Mit visel a vőlegény 2019-ben?

Azok a párok, akik a jövő évben terveznek összeházasodni, már lázasan tervezik az esküvőjük minden részletét. Ebben a nagy készülődésben a menyasszony első és legfontosabb tennivalója, hogy megtalálja a nagy napra álmai esküvői ruháját.

És hogy mit gondolnak eközben a vőlegények? Hogy Ő még nagyon ráér, hogy bárhol és bármikor 10 perc alatt tud majd választani egy esküvői öltönyt, ami JÓ LESZ! De sajnos ki kell ábrándítanunk minden kedves vőlegényt, aki azt hiszi, hogy egy megfelelő méretű, stílusú és színű vőlegény öltöny megtalálása és kiválasztása mindössze 10 perc.

Vőlegény ruha próba

A megfelelő esküvői öltöny a menyasszonyi ruha tökéletesen hozzáillő párja, akár az ifjú pár maga. Így mielőtt vőlegény öltönyt próbálna, kérdezze meg a menyasszonyt a ruhája színéről, esetleges kiegészítő színről, stílusáról. Legjobb, ha maga a menyasszony kíséri el próbára a vőlegényt, de ha ezt nem szeretnék, akkor érdemes egy közelálló családtagot megkérni, hogy segítsen a választásban.

Ha ez a családtag az örömapa vagy fiú testvér, akkor egyúttal nekik is választhatnak megfelelő esküvői öltözetet. A Férfi Ruhaszalonban nem csak a vőlegény, de kísérői, rokonai is megtalálhatják az öltönyüket, ingjüket, esetleg ceremónia mellény szettjüket. Akár össze is öltözhetnek, választhatnak egyforma színű ceremónia mellényt, nyakkendőt, vagy csokornyakkendőt.

..És hogy ez a választás miért nem 10 perc?

Össze kell hangolni a vőlegény öltönyt a menyasszony ruhájával, megtalálni a megfelelő méretet, színt és fazont. Figyelni kell a ceremónia és az esküvő stílusára is. Eldönteni, hogy a vőlegény egyszeri alkalomra szeretne egy nagyon különleges esküvői öltönyt vagy a jövőben is viselni szeretné a mindennapokban. A méretnél figyelembe kell venni, hogy a vőlegény „konfekció” méret-e vagy esetleg méretre készítésre van szüksége. Az egyéni elképzelések, különleges fazonok vagy méretek egyedi gyártásához általában 8 hét szükséges.

Wilvorst vőlegény öltöny

2019-ben a vőlegények még mindig zömében sötétkék öltönyt viselnek majd.

Ez a sötétkék vőlegény öltöny lehet fényes, vagy strukturált anyagból, de ha a későbbiekben is viselni szeretnék, akkor érdemes egy matt gyapjú öltönyt választani. Választható az öltöny anyagából mellény egy eltérő színű nyakkendővel vagy egy különlegesebb, mintás esküvői mellény szett, melynek saját francia nyakkendője és díszzsebkendője van. Sok vőlegény van, aki nem szeretne esküvői mellény szettet, úgy gondolja, hogy az túl formális. Érdemes azonban végig gondolni, hogy az esküvőn minden férfi vendég öltönyben lesz, és a ceremónia mellény szett az, ami kiemeli a vőlegényt a férfiak sorából. Fontos szempont lehet még az is, hogy amikor a vőlegény leveszi a zakóját - hiszen erre biztosan sor kerül, például amikor melege lesz vagy táncolni kezd-, akkor az esküvői mellény szett elegánsabbá teszi a megjelenését, jobban öltözteti, mintha csak egy inget viselne.

Wilvorst vőlegény öltöny

Továbbra is viselhetnek a vőlegények és az örömapák szmokingot, melynek szintén a sötétkék árnyalata divatos, egy megfelelő színű csokornyakkendővel. Az angolszász stílust kedvelők zsakettben mondják ki az igent, a hozzá illő mellényben és francia nyakkendővel.

Szmoking

Az idei ősz nagy slágere a vintage esküvői öltöny, a hozzá passzoló mellény szettel jövőre is hódítani fog. Ezek az öltönyök kockás mintával rendelkeznek és pasztell kékben és szürkében a legkedveltebbek, de létezik natúr, drapp árnyalat is. Az igazán bevállalós vőlegények hozzá illő hózentrógerrel, csokornyakkendővel és Micisapkával teszik különlegessé megjelenésüket.

Atelier Torino vintage esküvői öltöny

A kockás öltöny nem csak az esküvői öltözetben, hanem a mindennapokban is divatba jön.

Újra reneszánszát élik majd a mellények, főleg kockás vagy egyéb mintás kivitelben, nem egyszínűben.

A hózentrógerek és a csokornyakkendők is divatban maradnak még. Érdemes ezeket szettben, azonos színben vagy azonos mintával megvásárolni.

Atelier Torino prémium minőségű öltöny

 

Esküvőre készül? Vagy egyszerűen csak szüksége van egy szép öltönyre? Jöjjön el hozzánk és kérje szakképzett kolléganőink segítségét, hogy a megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb öltözetet!

 

Jelentkezzen be itt:

Név: *

E-mail: *

Telefonszám: *

Melyik nap szeretne jönni?

Kezdje el begépelni a dátumot, pl. 2018.12.28.

Hány órakor?

Az esemény típusa: *

Az esemény dátuma: *

Kezdje el begépelni az esemény dátumát a következő módon, például: 2019.05.09.

Megjegyzés:

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!