Ing, akár egyedi igények alapján

Öltözködése rendkívül sokat elárul Önről, éppen ezért fontos, hogy milyen inget visel. Legyen szó esküvői ingről, üzleti viseletről vagy casual verzióról, válasszon körültekintően!

Tekintse meg a kollekciókat, kattintson a márka nevére!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindennap öltönyben kell járnia dolgozni? Szeretné feldobni ruhatárát? Valami egyedire vágyik? Elárulunk egy titkot: a férfi üzleti viselet lelke a testhezálló, jó minőségű ing. Szalonunkban egyedi, személyre szabott inget készíttethet magának, és garantáltan nem hagyja majd senki szó nélkül az irodában vagy az ügyfelek körében. Olyan férfi ing márkák közül válogathat, mint az Eterna, a Wilvorst és a Robert Niklas. Amennyiben azt szeretné, hogy ezek az ingek igazán jól álljanak Önnek, úgy érdemes a legfontosabb méreteket levetetni és azok alapján elkészíttetni a személyre szabott inget. Ezen márkák között ugyanúgy megtalálható a cápa nyakú és a klasszikus széles nyakú ing is, és kérhet magának klasszikus kéket vagy fehéret is. 

Az Eterna svájci márka különlegessége, hogy több paraméterben is nagy a mozgástér és a lehetőség: választhat például széles nyakat vagy vékony, comfort, modern és slim fit fazont, valamint az ujjak is variálhatóak. 

A Wilvorst klasszikus, letisztult inget készít magas minőségben, sok év tapasztalattal a háta mögött. Szmoking ingek fehér vagy tört színben, slim vagy klasszikus fazonban, akár hosszított ujjal is elérhetők.

A Robert Niklas egy magyar márka, mely újszerű, fiatalos, trendi megközelítéssel készíti férfi ingjeit, kiváló olasz alapanyagokból.

Szimpatikus Önnek valamelyik férfi ing márka? Legyen egyedi, kérjen magának személyre szabott inget!