Elegancia avagy Wilvorst

Egy kis történelem

1916. Európában még javában dúl az első világháború. A változások kora ez.  A nők eldobják a fűzőt és megmutatják természetes alakjukat ezzel teremtve meg a természetes eleganciát. Ez olyan horderejű változás, amit a férfiaknak is követni kell, így teremtődik meg az „elegáns úriember”, akinek az alkalomhoz illő szmokingban kell megjelennie az üzleti uzsonnán, vagy keményített zsakettben van jelenése a szivarszobában. A ruhák szabása a katonai kabátok hosszított fazonját és szűkített derekát örökölte meg.
Ezt az új hullámot lovagolta meg Wilhelm Vordemfelde, a WILVORST (WILhelm VORdemfelde STettin) cég megalapítója is. A WILVORST alkalmi öltözeteit a kiváló alapanyagról és minőségről, illetve az aprólékos, részletekbe menő kivitelezésről ismerhetjük meg. Az évek során nagyvállalattá nőtte ki magát és 1965-től kizárólagosan az esküvői férfi ruházat egyik vezető márkája. A tavaly 100. születésnapját ünneplő cég folyamatosan követi a divat újdonságokat és a lehető legszélesebb választékot nyújtja szmoking, zsakett és frakk terén.


Wilvorst szmokingWilvorst zsakettWilvorst frakk
 

WILVORST szmoking

Kifinomultság és elegancia a legapróbb gombig. A WILVORST szmokingok minőségi anyagokból, különleges színekben és mintákban készülnek. A hagyományos fazonon kívül dönthet modernebb, úgynevezett slim szabású szmoking mellet is. Érdemes csokornyakkendővel, fekete vagy színes spanyolövvel vagy mellénnyel feldobni az öltözetet.

Szmoking kiegészítő - csokornyakkendő, spanyolövSzmoking kiegészítő - csokornyakkendő, spanyolöv, ing, hózentróger

WILVORST zsakett

A tradicionálisabb, nagyobb esküvőt tervezőknek elsősorban a hosszan végződő zsakettet érdemes választaniuk, az igazán vonzó megjelenésért. A konvencionális fekete vagy szürke zsakett mellet lehetőség van kék színben is választani, amit a hozzá illő mellény szettel teheti elegánssá. Ízlés szerint nyakkendővel illetve selyem nyaksállal és fekete vagy szürke kalappal egészíthető ki.


WILVORST frakk

Azok számára, akik követnék ezt a vonalat, de valami speciálisabbat, izgalmasabbat szeretne, azoknak ajánljuk a frakkot, egy kis fekete selyem cilinderrel megbolondítva az igazi szexi hatásért. A formálisabb eseményeken piké inggel, mellénnyel, csokornyakkendővel és fekete lakkcipővel hordják. Ezt a viseletet elsősorban bálok és esti alkalmakkor viselik (esküvőre nem ajánlott).

 

Ha pedig megszületett az elképzelés, a Férfi Ruhaszalonban segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb WILVORST ruhát, és ha szükséges méretre is szabjuk. Szalonunkban a vásárlás mellett kölcsönzésre is lehetőség van!  

Jelentkezzen be hozzánk:

Név: *

E-mail: *

Telefonszám: *

Melyik nap szeretne jönni?

Kezdje el begépelni a dátumot, pl. 2018.12.28.

Hány órakor?

Az esemény típusa: *

Az esemény dátuma: *

Kezdje el begépelni az esemény dátumát a következő módon, például: 2019.05.09.

Megjegyzés:

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!