Egyedi öltöny

Öltöny rendelés

Szalonunk rendkívül bő öltöny választékkal rendelkezik, ám mindennek ellenére mégis előfordulhat, hogy Önnek egy, valamely katalógusunkban látott öltöny tetszene. Ebben az esetben lehetősége van a katalógusból kiválasztott öltönyt konfekció méretben megrendelnie!

 

Egyedi öltöny tervezés és készítés

Hányszor fordult már elő Önnel, hogy felpróbált egy öltönyt, majd a tükörbe nézvén szembesült vele, hogy bár elvileg az Ön mérete, valami mégsem stimmel? Gyakran előforduló probléma az urak körében, hogy a konfekció méretre készített öltöny nem passzol tökéletesen. Hosszabb, vagy épp rövidebb az ujja, hátul eláll, túlságosan bő, esetleg nem lehet kényelmesen begombolni.

Az ilyen esetekben az egyedi öltöny készíttetés a megoldás!

Volt már szerencséje egyedi öltönyt készíttetni? Nem volt felhőtlenül elégedett, mert nem tudták megvalósítani az elképzelését? Le kellett mondania a tökéletes öltönyről, anyag, cérna vagy gomb hiány miatt?

Szalonunkban ilyen biztosan nem fordulhat elő!

  • Egyedi öltöny méretre készítését vállaljuk, az Ön által megálmodott designnal.
  • A Corpus Line by Wilvorst kínálatának köszönhetően hatalmas anyag-, cérna-, és gomb választékunkból Ön valóban az elképzeléseinek megfelelő öltönyt tudja megterveznii.
  • Egyedi öltönyét, ingjét elláthatja monogrammal vagy logóval.
  • A gondolatban megálmodott öltönyt megtervezheti a német Wilvorst cég által fejlesztett, speciális tervező szoftver segítségével. Így Ön könnyebben el tudja képzelni, milyen is lesz majd a valóságban az egyedi öltöny. Változtatna? A 48”-os monitorra kivetített virtuális öltöny bármely része módosítható, így Önnek csak a tökéletes öltönyt fogjuk megrendelni! Megrendelést követően a német gyár 4 hét alatt elkészítik az Ön által megtervezett egyedi öltönyt!

 

egyedi öltöny, üzleti öltönyegyedi öltöny, üzleti öltönyegyedi öltöny, üzleti öltönyegyedi öltöny, öltönytervezés
 

 

Öltöny méretre készítés

Segítségre van szüksége az egyedi öltöny tervezésénél? 

Amekkora kincs lehet a szabadság a kreativitás világában, okozhat ez épp ekkora fejtörést is azoknak, akiknek nincs elképzelése, milyen lehet az áhított öltöny! Ne aggódjon! Szalonunkban tapasztalt kollégák várják Önt, hogy kényelmes, személyre szabott kiszolgálás keretén belül, egy jó kávé mellet a kanapén ülve, segíthessenek Önnek megtervezni a tökéletes egyedi öltönyét!

Nem szeretne tervezni?

Ha megtetszik egy öltöny szalonunk kínálatából, ám nem passzol a méret, meg tudjuk rendelni Önnek úgy, hogy a végeredmény tökéletes legyen! 

egyedi öltöny, tervezés, üzleti öltönyegyedi öltöny, monogramozott öltönyegyedi öltöny, öltöny tervezésegyedi öltöny, öltöny tervezés

 

Egyedi öltönyre vágyik? Keressen minket bizalommal:

Név: *

E-mail: *

Telefonszám: *

Melyik nap szeretne jönni?

Kezdje el begépelni a dátumot, pl. 2018.12.28.

Hány órakor?

Az esemény típusa: *

Az esemény dátuma: *

Kezdje el begépelni az esemény dátumát a következő módon, például: 2019.05.09.

Megjegyzés:

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!