Beszámolók, referenciák

Vőlegényeink és/vagy párjaik beszámolnak arról, hogyan érezték magukat az esküvőre választott öltönyben, melyet az Igen Esküvői Ruhaszalonból választottak ki a Nagy napra

Nézze meg kinagyítva a képeket, kattintson!

volegeny-oltony-sz-zsolt.jpg

"Nagyon szépen köszönjük a közreműködést, hogy segítettetek kiválasztani a megfelelő vőlegény öltönyt. Profi munkát végeztetek és ezzel nagy örömet valamint óriási segítséget nyújtottatok az esküvő ezen részének zökkenőmentes alakulásához :) Csak ajánlani tudlak titeket bármikor és bárkinek. Kedvességet és segítőkészséget kaptunk tőletek ami számunkra sokat jelentett!"

Anikó és Zsolt

   
volegeny-melleny-szett.jpg

"Köszönjük az esküvői mellény szettet!"

Tünde és férje

   
Zsolt szmoking.jpg

"Köszönöm a Wilvorst szmokingot!

Zsolt"

   
esküvői öltöny, vőlegény öltöny, vőlegény ruha.jpg "Kedves Igen Szalon,
köszönjük mégegyszer a szakértő és egyben türelmes segítséget ehhez a nagy döntéshez, ennél jobb helyre nem is mehettünk volna, mint hozzátok!
Mindkettőnk ruhája, az esküvői ruha és a Digel vőlegény öltöny is nagyon jó döntésnek bizonyult! Kényelmes volt és mindenkinek nagyon tetszett! :)

Viki & István"

   
Áron - esküvői öltöny.jpg "Kedves Igen szalon! Augusztus 23-ai esküvőnkre nálatok vásároltunk a férjemnek Digel esküvői öltönyt és béreltünk mellényt és nyakkendőt hozzá. Mindkettő osztatlan sikert aratott :)

Köszönettel:
Réka és Áron"
   
Andrea&Attila esküvői ruha és esküvői öltöny.jpg Esküvői ruha és Digel esküvői öltöny szalonunkból.

"Kedves Igen Szalon Munkatársak!
Szeretnénk megköszönni munkájukat, kedvességüket, türelmüket, és hogy hozzájárultak ahhoz, hogy feledhetetlen legyen számunkra ez a nap. Köszönettel, üdvözlettel,
Sz.M. Andrea és Sz. Attila"

   
Sasvári-Martin Rita  Menyasszonyi ruha az Igen Szalontól.jpg Esküvői ruha és Digel esküvői öltöny szalonunkból.

"Bár már 2 év eltelt, de még mindig nagy örömmel gondolok vissza a ruhapróbákra!!! A legjobb esküvői ruhaszalon, a legkedvesebb kiszolgálással!!!!!
Rita & Attila"
   
Nárcisz és Dani  Igen Szalon esküvői ruha.jpg

"Minden, ami rajtunk van, azt az Igen Szalonnak köszönhetjük. Nagyon jó választás volt benneteket felkeresni, ilyen esküvői ruhákról és esküvői kiegészítőkről álmodtam! Az Enzoani menyasszonyi ruha és a Digel esküvői öltöny is beváltotta a hozzájuk fűzött reményeket! A cipő pedig extra kényelmes volt. Köszönjük a sok munkát, türelmet és kedvességet, amit Tőletek kaptunk!"

Nárcisz és Dani

   
Balázsné Kern Dóra és Balázs Viktor  Menyasszonyi ruha és esküvői öltöny az Igen Esküvői Ruhaszalonból.jpg
"Július 14-én volt az esküvőnk, amin mindketten az Igen Szalonból származó esküvői ruhát viseltük. Szeretnénk megköszönni a segítséget, a kedvességet, a csodálatos menyasszonyi ruhát és a Clemont esküvői öltönyt! Nagyon jól éreztük magunkat bennük és sok-sok dícséretet kaptunk miattuk. Nagyon köszönjük!"

 

B.K. Dóra és B. Viktor

   
Opitz Beatriz és Csókási Attila  Menyasszonyi ruha és esküvői öltöny az Igen Esküvői Ruhaszalonból.jpg

"Köszönjük, hogy életünk legfontosabb napjára segítettetek olyan esküvői ruhát választani, amiben jól éreztük magunkat, és ami még szebbé tette az átélt pillanatokat. Az esküvői öltöny kiválasztása nagyon hamar megtörtént a Digel esküvői öltöny kollekcióból. A mennyasszonyi ruhánál nagyobb utat jártunk be, kismamaként nehéz helyzetben voltam a ruhakeresés során.. 1,5 héttel az esküvő előtt kerestelek fel benneteket, bízva kedvességetekben és segitőkészségetekben. Hála nektek, sikerült is megtalálni a megfelelő menyasszonyi ruhát!"

O. Beatrix és Cs. Attila

   
Dr. Magyarné Dr. Kiss Annamária Menyasszonyi ruha az Igen Szalontól.png

"Több szalonban is jártunk esküvői öltönyt keresve, de csak itt találtunk olyan darabot, amely mind szabásában, mind pedig anyagában megfelelt az elképzelésünknek. A széles szín- és típusválaszték között, jó hangulatban, gyorsan megtaláltuk a megfelelő öltönyt és kiegészítőket, köszönhetően a kolléganők segítőkészségének, kedvességének és jó stílusérzékének. Köszönjük a Digel esküvői öltönyt, a továbbiakhoz jó egészséget és sok sikert kívánunk!”

Annamária és István

   
Boda Péter vőlegény ruha.jpg


"Még egyszer köszönünk mindent! A férjem imádta a Clemont öltönyét és nagyon sokan dicsérték is (annak ellenére, hogy a fekete színt választotta)!"

Köszönettel: B. Bettina és B. Péter
   
Dr. Gacsné Litkei Krisztina menyasszonyi ruha.jpg


"Szeretnénk köszönetet mondani a sok segítségért, türelemért, tanácsotokért, kedvességetekért és nem utolsó sorban a sok mosolyért, amit Tőletek kaptunk azalatt a pár alkalom alatt amíg kiválasztottuk és próbálgattuk a gyönyörűséges menyasszonyi ruhámat és a férjem Digel öltönyét!

Köszönettel,
Krisztina és Károly