2019 őszi-téli esküvői öltöny trendek

Egyre több lehetősége van egy mai vőlegénynek, hogy divatos és egyben kényelmes esküvői öltözetet állítson össze magának a nagy napra. Ezelőtt 10 évvel csak a menyasszony ruhája számított, a vőlegények elmentek az első útjukba kerülő férfi ruházati üzletbe és kénytelenek voltak azt az öltöny vagy mellény szettet megvenni, ami éppen méretben jó volt rájuk. Lassan-lassan az öltöny gyártó cégek is rádöbbentek, hogy nem csak az esküvői ruha fontos, hanem a vőlegények is szeretnének nagyobb kínálatból választani, vagy akár saját maguk megtervezni vagy méretre varratni az esküvői öltönyüket.

Wilvorst 2019-es vőlegény kollekció öltöny

A német Wilvorst cég Európa legnagyobb esküvői és ceremónia öltöny gyártója. Palettáján nem csak az esküvői öltönyök, vőlegény mellények csokor és francia nyakkendővel, esküvői ingek, hanem a hozzá tartozó kiegészítők, övek és színben összeillő cipők is megtalálhatók. Nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az esküvői öltözeteket szettben tervezzék és kínálják. Így adnak inspirációt, hogy melyik szín és minta, milyen anyag és milyen kiegészítő illik össze. Nem a vőlegényeknek kell kitalálni, utána járni és több helyről beszerezni az összeillő esküvői öltönyt, mellényt, nyakkendőt és inget.

Az elmúlt években a 2 részes esküvői öltönyökhöz színben hozzáillő, de különböző anyagú mellényt és nyakkendőt viseltek a vőlegények. Ma egyre divatosabbak a több részes, egyszínű, már mellényt és nyakkendőt is tartalmazó vőlegény öltönyök.

Wilvorst 2019-es vőlegény öltöny

Az esküvői öltönyök lehetnek nagyon különleges mintás vagy fényes anyagból, amit csak az esküvőjére visel a vőlegény. Ezt főleg akkor szokták választani, ha a vőlegény mindennapi viselete az öltöny és a nagy napon szeretne egy különleges, nem „mindennapi” öltönyben megjelenni.

Wilvorst 2019-es vőlegény öltöny

Amikor a vőlegény általában nem visel öltönyt, akkor inkább olyan esküvői öltönyt választ, amit a későbbiekben is tud viselni.

A formálisabb őszi-téli esküvőkre kiváló választás egy szép szmoking. A szmokingok ma már több színben kaphatók, az idei év trendje a sötétkék és szürke szmoking. A szmokingokhoz választható szmoking mellény és azonos színű vagy színes csokornyakkendő.

Wilvorst szmoking

A csokornyakkendő és hózentróger szett divatja is tartja magát, egyre több színben vásárolhatók.

A szmokinghoz választhatunk mintás, eltérő színű mellényt, francia nyakkendővel. Ez az összeállítás igazán elegáns!

A királyi esküvők mindig újra divatba hozzák a zsakettet. Ma már nem csak szürke és fekete, hanem királykék zsakett is válaszható, esküvői mellény szettel és nyakkendővel. Igen, ma már a nem csak csokor vagy francia nyakkendővel viselik a zsakettet, hanem lazítva a szigorú formákon, nyakkendővel is.

Wilvorst zsakett

Az őszi természet gyönyörű színei gyakran adnak ihletet a szabadtéri vintage stílusú esküvőkhöz. Ezekhez a szertartásokhoz különböző pasztell árnyalatú, vintage stílusú esküvői öltönyt tervezett a Wilvorst. Nagyon kényelmes viseletet biztosítanak ezek az esküvői öltönyök, a vékony gyapjú szövet anyagok nem gátolják a mozgást.

Wilvorst vintage vőlegény öltöny


Őszre tervezi az esküvőjét? Látogasson el hozzánk, Budapest egyik legnagyobb esküvői öltöny kínálatával várjuk. Hozzáértő kolleganők segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb vőlegény öltözetet!
 

Szívesen megismerné közelebbről is a Wilvorst márkát? Jelentkezzen be szalonunkba:

 

Név: *

E-mail: *

Telefonszám: *

Melyik nap szeretne jönni?

Kezdje el begépelni a dátumot, pl. 2019.09.10.

Hány órakor?

Az esemény típusa: *

Az esemény dátuma: *

Kezdje el begépelni az esemény dátumát a következő módon, például: 2019.10.09.

Megjegyzés:

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!